Nie wdawaj się w rozmowę z głupim. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem....
...
Napisał(a)
Witam! Tak jak w temacie niestety w 7 tygodniu cyklu na omce 250e4d nastąpił wzrost ciśnienia do 155/90.Ogólnie do tej pory monitorowałem wszystko i było ok.Profilaktyka sumiennie stosowana, kardio po każdym treningu i dupa.Doraznie zastosowałem captopril 24mg a jutro muszę lecieć po reckę do lekarza i teraz pytanie- Co stosujecie na ciśnienie co działa ok? Mam w domu Axtil(ramiprilum) ale nie wiem czy do końca będzie trafiony środek.Ktoś stosował?Dzięki za odpowiedz.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja biorę preparat z czosnkiem+vit a,c,e i zbiłem ze 140/80 co i tak jest prawidłowe na 126/80
...
Napisał(a)
Sory ale pisałem że profilaktyka była i jest-wszelakie witaminy, minerały ,czosnek i wyciąg z jemioły non stop od początku cyklu.Pytam o co innego
Nie wdawaj się w rozmowę z głupim. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem....
...
Napisał(a)
ja tez mam pod reka kaptotril pod jezyk 1/4 tabl i spada cisnienie odrazu, ale to biore doraznie jak wartosci przekrocza 160/100, duzo czosnku i acard to podstawa. pozdr
Zmieniony przez - Venomit w dniu 2012-03-21 19:57:37
Zmieniony przez - Venomit w dniu 2012-03-21 19:57:37
Mierz siły na zamiary
...
Napisał(a)
ale do 7 tygodnia miałeś takie same ciśnienie jak przed cyklem? captopril stosuje się doraźnie ale ja przy ciśnieniu 180/ 135 stosowałem 12mg. według mnie zastosowałeś za dużo nawet jak na doraźne zbicie. Ale z drugiej strony mimo super pilnowania się ciśnienie i tak skoczy na cyklu.
...
Napisał(a)
Jeszcze dwa dni temu nie przekraczało 130/85 A po prestarium jak samopoczucie?
Zmieniony przez - lazi100 w dniu 2012-03-21 20:14:41
Zmieniony przez - lazi100 w dniu 2012-03-21 20:14:41
...
Napisał(a)
Dzięki sog!
...
Napisał(a)
Ja walczę z nadciśnieniem takim zestawem: rano Concor (beta bloker)+ Valsacor, wieczorem Amlopin (antagonista wapnia) + Polocard (aspirynka). Zimą zaniedbałem temat... Dwa tygodnie temu miałem dochodzące nawet do 160/120, teraz 125/80. Zestaw tylko na receptę.
1
1%-er
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!