witam nie wiem czy to ze ciagle gonie do kibla moze byc spowodowane kreatyna lub gainerem ? nie mam zapalenia pecherza poprostu co godzine sikam, a normalnie to moze 3 razy dziennie chodze
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Pijesz więcej płynów... Albo wykonaj ogólną analizę moczu i zobaczymy czy coś się dzieje.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
ja mam podobnie np. podczas treningu potrafie wypic 2 litry wody albo czasami nawet wiecej, a po treningu carbo i białko to potem normalnie co chwil chodze do toalety ale to chyba normalne
...
Napisał(a)
Ja też mam taki problem odkąd biorę kreatynę normalnie sikałem klika razy dziennie a teraz co chwileczkę ale to chyba normalne
...
Napisał(a)
Ja bez kreatyny, wypijając ok 6 czasami 8l dziennie latam co 90-120min. Wyniki w normie, lekarz natomiast stwierdził, że picie takich ilości płynów jest złe bo wypłukuje minerały i zalecił picie do 4l dziennie.
...
Napisał(a)
Ja pije tylko 3-4 litry i tak sikam cały czas. Męczę się, bo muszę ostatnio wstawać nawet w nocy, żeby się odlać :(
1)DIETA - NAWET 100 TABLETEK METKI NIE ZASTĄPI DOBREJ DIETKI.
2)TRENING - ZA DUŻE CIĘŻARY BUDUJĄ TYLKO TWOJE EGO, NIE MIĘŚNIE.
3)REGENERACJA - JEŚLI NIE MUSISZ BIEC TO IDŹ, JEŚLI NIE MUSISZ IŚĆ TO STÓJ, JEŚLI NIE MUSISZ STAĆ TO SIEDŹ, JEŚLI NIE MUSISZ SIEDZIEĆ TO LEŻ I ŚPIJ.
4)KOKZ - BIERZESZ TYLE NA ILE MASZ KASY I WBIJASZ JAK NAJCZĘŚCIEJ %)
...
Napisał(a)
mocz mam wporzadku bo robilem, a nie pije znow tak duzo, wody z 1,5 litra na dzien i pol litra mleko i jakas herbate jedna moze na dzien a kreatyny jem 4 kapsulki dziennie olimpa
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
retinoidy a spadki masy
Następny temat