cz to cisnienie jest prawidlowe
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jeśli to się pojawiło jednorazowo to jeszcze ok, jeśli masz często tak wysokie ciśnienie to do lekarza się udaj.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
no co ty gadasz, że w normie
norma to 120/80, a to jest nadciśnienie

Rośnie klata, rosną bary - nie poznaje mnie już stary.
Zamiast narzekać zrób coś i zacznij świat swój zmieniać.
...
Napisał(a)
120/80 norma dla kogo ?
każdy jest inny nie uśredniajmy, kazdy ma inny tryb życia itd
każdy jest inny nie uśredniajmy, kazdy ma inny tryb życia itd
...
Napisał(a)
trochę podwyższone, jeśli masz tak cały czas to lepiej zgłoś się do lekarza.
...
Napisał(a)
Kaziupirno co ty gadasz, że w normienorma to 120/80, a to jest nadciśnienie
zmierz i powiedz czy dokładnie tyle masz :) Jakiś czas temu sprawdzaliśmy na siłowni jak to wygląda - niestety nikt nie miał tyle więc może to i norma ale teoretyczna.
...
Napisał(a)
jak ostro trenowałem to miałem normalne 150/90. Jak wyluzowałem to mialem 136/80 i mniej
...
Napisał(a)
@Janek
Ciśnienia się nie mierzy przecież na siłowni tylko jak jesteś w domu wypoczęty. Ja mam 125/80 dokładnie.
Tzn. 120 to idealne, a norma to chyba do 140.
PS. trzeba odłożyć koksy widocznie
Zmieniony przez - Kaziupir w dniu 2013-05-23 22:13:55
Ciśnienia się nie mierzy przecież na siłowni tylko jak jesteś w domu wypoczęty. Ja mam 125/80 dokładnie.
Tzn. 120 to idealne, a norma to chyba do 140.
PS. trzeba odłożyć koksy widocznie

Zmieniony przez - Kaziupir w dniu 2013-05-23 22:13:55
...
Napisał(a)
zwłaszcza w szatni przed treningiem jest się zmęczonym i pomiary były złe :) Testowaliśmy jak zmienia się ciśnienie przed treningiem, w środku treningu i 20 minut po treningu i nikt nie miał tego idealnego 120/80. Równie dobrze możemy przyjąć że trzeba leżeć przed treningiem 20 godzin aby na pewno być wypoczętym tylko po kiego komu taki pomiar? Także Kaziup to nie kwestia koksów a kwestii tego czy chcemy prowadzić dyskusję poważnie na ten temat czy też jak pijaczki z pod budki z piwem na końcu zwalając winę na cały świat :)
Zmieniony przez - Janek1985 w dniu 2013-05-24 07:56:01
Zmieniony przez - Janek1985 w dniu 2013-05-24 07:56:01
...
Napisał(a)
Nie no tak tylko żartowałem. Nie mówię, że każdy ma idealne ciśnienie. Ale 157 to na pewno nie normalne.
Zmieniony przez - Kaziupir w dniu 2013-05-24 11:58:48

Zmieniony przez - Kaziupir w dniu 2013-05-24 11:58:48
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!