Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

clenbuterol dawkowanie

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 6256

Formularz - Proszę o pomoc

34

Waga

89

Wzrost

174

Obwód ramienia

39

Obwód klatki

114

Obwód uda

62

Obwód talii

95

Staż na siłowni

wrócilem rok temu po 6-cio letniej przerwie , wczesniej 5lat

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

bialko 2g/kg wegle 3g/kg tluszcz nie wiem

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

metanox 100 tabl po 3ed

Opisz swój plan treningowy

pon. klatka triceps, sroda najszerszy biceps, piatek barki nogi plus aeroby w dni trningowe 30 min w nietreningowe 45min

Cel cyklu

redukcja tluszczu budowa miesni

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

2tyg

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

25%

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

ciezko powiedziec bo troszke sie zapuscilem ale kiedys bylem ekto

Stan zdrowia

bdb

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

brak

PPM (podstawowa przemiana materii)

nie wiem

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

klata 120 martwy 130 przysiad 100
Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 38 Wiek 46 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 261
Witam wszystkich. Wziąłem pierwsza w życiu tabletke clenoxu z malay 40mcg. Efekt telepawka drżenie rąk podwyższone ciśnienie czyli wszystkie normalne objawy clenu. Pytanie do ilu zwiekszyć dawke i po czym poznam ze juz dość i dawka jest odpowiednia.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 38 Wiek 46 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 261
Chcialbym sie wyrobic z jaka taka forma na przyszle lato wiec troszke czasu jest zeby cos zbudowac i troszke powalczyc z tluszczykiem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 102 Napisanych postów 786 Wiek 41 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 14608
dawke podbij wtedy kiedy juz nie poczujesz zadnych objaw takich jak piszesz.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dzieki za szybka odpowiedz.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Podwiesze jeszcze jedno pytanko odnosnie clenu. Moje normalne tętno to 71-75 teraz na 3godz. po treningu mam 98 a na treningu podczas jazdy na rowerku wyskakiwalo mi 144. Czy to normalne?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 503 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5297
tak normalne na rowerku jak jedziesz to i 170 możesz mieć zależy jak kręcisz. A normalne tętno to tez zależy co przez to rozumiesz kiedy mierzysz czy po przebudzeniu czy wciągu dnia. Wiadomo żę clen to tętno podnosi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dzisiaj juz ok czuje sie spoko nie liczac nieprzespanej nocy. Wziolem 40mcg tak jak wczoraj i tylko lekkie drzenie rak i lekkie skurcze. Jutro podbijam o podbijam o pół tabletki.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 102 Napisanych postów 786 Wiek 41 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 14608
i bdb stopniowo.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Czwarty dzień. Dzis wziąłem 80mcg. Troszke mlcniejsze bicie serca i wieksza telepawka niz wczoraj na 60mcg. Zastanawiam sie do ilu jeszcze zwiekszac dawke do 120 czy juz dosc jak na pierwszy raz.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106291 Napisanych postów 378295 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711522
zostań na takiej jaką czujesz

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Rozumiem ze dopóki mnie telepie i czuje tqkie ogólne pobudzenie to nie ma sensu zwiekszac dawki?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 838 Napisanych postów 13750 Wiek 52 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 127240
Dokładnie tak. Ciągnij tą dawkę, aż do momentu, kiedy zauważysz, że ją dobrze tolerujesz. Potem znowu zwiększ o 40 mcg. Max to myślę, że te 160 mcg ed. polecam system 5 dni on i 2 dni off, u mnie się taki najlepiej sprawdza
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

pierwszy ykl testosteron Iniekcja w udo ból po strzale

Następny temat

niski bf ( ankieta)

Spalanie
Polecane artykuły