...
Napisał(a)
Witam wszystkich. Wziąłem pierwsza w życiu tabletke clenoxu z malay 40mcg. Efekt telepawka drżenie rąk podwyższone ciśnienie czyli wszystkie normalne objawy clenu. Pytanie do ilu zwiekszyć dawke i po czym poznam ze juz dość i dawka jest odpowiednia.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Chcialbym sie wyrobic z jaka taka forma na przyszle lato wiec troszke czasu jest zeby cos zbudowac i troszke powalczyc z tluszczykiem.
...
Napisał(a)
dawke podbij wtedy kiedy juz nie poczujesz zadnych objaw takich jak piszesz.
...
Napisał(a)
Podwiesze jeszcze jedno pytanko odnosnie clenu. Moje normalne tętno to 71-75 teraz na 3godz. po treningu mam 98 a na treningu podczas jazdy na rowerku wyskakiwalo mi 144. Czy to normalne?
...
Napisał(a)
tak normalne na rowerku jak jedziesz to i 170 możesz mieć zależy jak kręcisz. A normalne tętno to tez zależy co przez to rozumiesz kiedy mierzysz czy po przebudzeniu czy wciągu dnia. Wiadomo żę clen to tętno podnosi
...
Napisał(a)
Dzisiaj juz ok czuje sie spoko nie liczac nieprzespanej nocy. Wziolem 40mcg tak jak wczoraj i tylko lekkie drzenie rak i lekkie skurcze. Jutro podbijam o podbijam o pół tabletki.
...
Napisał(a)
Czwarty dzień. Dzis wziąłem 80mcg. Troszke mlcniejsze bicie serca i wieksza telepawka niz wczoraj na 60mcg. Zastanawiam sie do ilu jeszcze zwiekszac dawke do 120 czy juz dosc jak na pierwszy raz.
...
Napisał(a)
Rozumiem ze dopóki mnie telepie i czuje tqkie ogólne pobudzenie to nie ma sensu zwiekszac dawki?
...
Napisał(a)
Dokładnie tak. Ciągnij tą dawkę, aż do momentu, kiedy zauważysz, że ją dobrze tolerujesz. Potem znowu zwiększ o 40 mcg. Max to myślę, że te 160 mcg ed. polecam system 5 dni on i 2 dni off, u mnie się taki najlepiej sprawdza
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
pierwszy ykl testosteron Iniekcja w udo ból po strzale
Następny temat