Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Czesc!!!niestety nie ma takiego srodka ktory zlikwiduje rozstepy!!! sa kremy ktore je troszke wybiela ale nic wiecej!!! niestety musisz je polubic a sie powoli do swoich przyzwyczajam i jest mi z nimi coraz lepiej!!! trzymaj sie
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
i jeszcze jedno jest krem firmy Norel nazywa sie krem wyszczuplajacy z kompleksem ANTYCELLULITIS pisze na nim ze likwiduje nowopowstale roztepy ale jakos mi ich nie zlikwidowal ale wybielil troszke wiec polecam !
Szacuny
22
Napisanych postów
7736
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
42192
kazdy lekarz ci powie,za teraz to musztarda po objedzie,jak bylem u dermatologa(wtedy jeszcze nie mialem rozstepow)to powiedziala mi ,ze nic tu nie pomoze,cale te kremy itp. to strata kasy ,jedyne co, to wybledza na jakis czas(pozniej i tak wraca kolor)
'Zeby nauczyc sie latac,najpierw musisz nauczyc sie chodzic!!!'
Cierpliwosci
Szacuny
2
Napisanych postów
1323
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
25542
Ponoć włoski żel Lioton 1000 likwiduje młode rozstępy (czerwone, błękitne) w 2 tygodnie a stare (blade) w 2 miechy. W numerze z chyba lutego albo marca Kul. i fitness tak napisali, całkowita skuteczność.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Reptile to nie prawda uzywam tego kremu od 2 miesiecy i nie widac zadnych efektow!! uzywam go w celu przyspieszenia kurczenia sie luznej skory!! wiem po sobie ze nie ma takich cudow ktore zlikwiduja rozstepy (( naucz sie z nimi zyc a zobaczysz ze nie beda Ci przeszkadzac
Szacuny
13
Napisanych postów
239
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
2187
Nie ma sposobu na usunięcie rozstępów, możesz jedynie je zmniejszyć i wybielić, aby się stały mniej widoczne. Najskuteczniejsze środki na zmniejszanie rozstępów są kwas glikolowy i różne odmiany retinolu np.krem Retin A(na receptę cena ok. 35zł). Powinieneś stosować również środki zapobiegające powstawaniu następnych rozstępów(są to rózne środki w kremie dostępne w aptekach lub sklepach).
Ćwicz kiedy nie możesz.
Musi boleć, aby rosło.
Żyj aby kochać.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
pakmak2 napisz mi jakie sa srodki na zapobieganie rozstępów - on na to nic nie poradzi ze szybko masy nabiera lub szybko rosnie zaden krem Ci niepomorze na rozstępy - po prostu trza sie przyzwyczaic.