28 lat to chyba wcale nie za wcześnie...jak ma je zgubić to zgubi.
...
Napisał(a)
Ja do 25 roku życia włosy miałem tak gęste i grube że fryzjer był podłamany jak mnie strzygł
.Teraz mam 42 lata, 3 włosy na krzyż( na głowie) i jest ok.Brak kudłów na głowie nadrabiam ich nadmiarem na reszcie ciała.Od 26 roku życia zaczęły mi włosy lecieć hurtowo, nie było na to mocnych.

...
Napisał(a)
Często ma to miejsce że na głowie braki a na całej reszcie jest ich w nadmiarze 

...
Napisał(a)
Witajcie ponownie,
Chłopak próbował kilku metod (domowych), ale nic z tego... włosy jak wypadały tak wypadają. Poszukiwałam jakiś rozwiązań i obok DX2 (szampon reklamowany w TV) trafiłam na Profolan? Czy ktoś o tym słyszał?
Od lekarza pierwszego kontaktu skierowanie do endokrynologa za 2 miesiące... także trochę poczeka, do tego czasu chciałabym, aby chociaż to trochę wyhamować. Czy to się nada?
Zmieniony przez - Olciasx w dniu 2019-02-13 19:27:18
Zmieniony przez - BPL-G w dniu 2019-02-14 15:47:32
Chłopak próbował kilku metod (domowych), ale nic z tego... włosy jak wypadały tak wypadają. Poszukiwałam jakiś rozwiązań i obok DX2 (szampon reklamowany w TV) trafiłam na Profolan? Czy ktoś o tym słyszał?
Od lekarza pierwszego kontaktu skierowanie do endokrynologa za 2 miesiące... także trochę poczeka, do tego czasu chciałabym, aby chociaż to trochę wyhamować. Czy to się nada?
Zmieniony przez - Olciasx w dniu 2019-02-13 19:27:18
Zmieniony przez - BPL-G w dniu 2019-02-14 15:47:32
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!