Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

co na wypadanie wlosow?

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 14624

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 15 Wiek 5 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 6991
28 lat to chyba wcale nie za wcześnie...jak ma je zgubić to zgubi.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 15 Wiek 5 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 6991
Ja do 25 roku życia włosy miałem tak gęste i grube że fryzjer był podłamany jak mnie strzygł.Teraz mam 42 lata, 3 włosy na krzyż( na głowie) i jest ok.Brak kudłów na głowie nadrabiam ich nadmiarem na reszcie ciała.Od 26 roku życia zaczęły mi włosy lecieć hurtowo, nie było na to mocnych.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Szacuny 2090 Napisanych postów 49893 Wiek 38 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 492546
Często ma to miejsce że na głowie braki a na całej reszcie jest ich w nadmiarze
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 200 Napisanych postów 1533 Wiek 38 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 16833
Najlepszym sposobem bedzie golenie do
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 200 Napisanych postów 1533 Wiek 38 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 16833
Golenie na "zero"
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Wiek 32 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 48
Witajcie ponownie,

Chłopak próbował kilku metod (domowych), ale nic z tego... włosy jak wypadały tak wypadają. Poszukiwałam jakiś rozwiązań i obok DX2 (szampon reklamowany w TV) trafiłam na Profolan? Czy ktoś o tym słyszał?

Od lekarza pierwszego kontaktu skierowanie do endokrynologa za 2 miesiące... także trochę poczeka, do tego czasu chciałabym, aby chociaż to trochę wyhamować. Czy to się nada?

Zmieniony przez - Olciasx w dniu 2019-02-13 19:27:18

Zmieniony przez - BPL-G w dniu 2019-02-14 15:47:32
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Szacuny 2090 Napisanych postów 49893 Wiek 38 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 492546
Link z wypowiedzi wyżej został usunięty (naruszenie regulaminu forum).
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

kolor włosów

Następny temat

Pare pytan o badania

Spalanie
Polecane artykuły