zamierzam go kupic czy si eoplaca za 140 zl, patrzca n asklad sa tam mega dwaki witamin i inych rzezcy, czy dostane po nim kopa? jakie sa wasze odczucia po nim? jest to firma UNIWERSAL
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
nie tylko konto
ale jezeli chodzi o podawania mojego nazwiska? Poczytaj troche kodeks karny
a no tak masz juz 17 lat ... a zachowujesz sie jak jakiś zdesperwany małolat ehh

ale jezeli chodzi o podawania mojego nazwiska? Poczytaj troche kodeks karny

a no tak masz juz 17 lat ... a zachowujesz sie jak jakiś zdesperwany małolat ehh

...
Napisał(a)
nie probowalem ale slyszalem ze nieekonomicznie jest kupowac te paki
mozesz sprobowac i powiesz jak efekty
mozesz sprobowac i powiesz jak efekty
...
Napisał(a)
no włąsnie - dokładnie tak jak mówisz
to mega dwaki witamin mierałowitp - za tę cenę to nieopłacalny produkt
to mega dwaki witamin mierałowitp - za tę cenę to nieopłacalny produkt
1
...
Napisał(a)
Animal Pak jest swietny. Jezeli masz zbilansowana diete oraz jestes zaopatrzony w bialko i inne suple uzupelniajace, to lykaj paka. Naprawde wart tej ceny.
...
Napisał(a)
Jesli masz dietę zbilanosowaną i stosujesz dodatkowo odżywki - to raczej nie łykaj paka bo i po co ?
...
Napisał(a)
witaminy, minerały, enzymy trawienne - jadłem i nie polecam
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Dla mnie eee tam.
Zdr.
Zdr.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
...
Napisał(a)
No extra super produkt i wogole ....
Nie wart swojej ceny wszystkiego za mało efekt/cena nie wspołmierne nie dość ze drogi to jeszcze gowniany.

Nie wart swojej ceny wszystkiego za mało efekt/cena nie wspołmierne nie dość ze drogi to jeszcze gowniany.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!