jest tam sporo niezlych skladnikow, likopen,palma sabatowa,wyciag z dyni,pokrzywa i uva ursi, niezle ten suplement odwadnia i jest w miare tani.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- !!!!!! co sądzicie o tym suplemencie !!!!!
- Co sądzicie o Tym Suplemencie???
- Panowie co sadzicie o tym suplemencie ??Gaspari Plasma Jet ?
- Co sądzicie o tym zestawie, co dodac co ujać. Cel - zwiekszenie masy miesniowej.
- Co na mase Amino Anabol co sądzicie
- NO SHOTGUN CO SADZICIE ? I CO DORADZACIE DO TEGO
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
i masz tez moja odpowiedz w owym watku
co do szczepionki to poczytaj poczytaj
byc moze zrozumiesz moje zdanie
i zweryfikujesz swoj poglad co do mojej osoby jako bezkrytycznie polecajacej suple
co do szczepionki to poczytaj poczytaj
byc moze zrozumiesz moje zdanie
i zweryfikujesz swoj poglad co do mojej osoby jako bezkrytycznie polecajacej suple
...
Napisał(a)
a co mam sadzic ??
sam odpowiedziales na pytanie :D
stoi u mnie na polce
i jest uzywany :D
sam odpowiedziales na pytanie :D
stoi u mnie na polce
i jest uzywany :D
...
Napisał(a)
czyli to dobra rzacz skoro go uzywasz:) a jesli moge zapytac w jakim celu go uzywasz i jaka dawke? i czy znasz jakies suplementy obnizajace poziom aldosteronu?
...
Napisał(a)
biniu widze ze opanowales nowy tekst
"stoi na polce i nie kurzy sie"
jak dla mnie rewelka
"stoi na polce i nie kurzy sie"
jak dla mnie rewelka

...
Napisał(a)
Zawsze mnie zastanawiały te specyfiki na dolegliwości, które... jeszcze nie wystąpiły. To jest niezły numer - jeśli nie wystąpią to znaczy, że środek działa, a jeśli wystąpią to znaczy, że brałeś za mało :)
...
Napisał(a)
aa bTW na polce lezy i sie nie kurzy
Prostatan
rzucilem dzis okiem na pudelko :D
Prostatan

rzucilem dzis okiem na pudelko :D
...
Napisał(a)
Hehe - dokładnie, diagnoza nawet nie tyle na odległość Biniu, co w ogóle bez pacjenta. Czy nie tak właśnie firmy starają się nas traktować? Jedz, a może tylko kupuj rutinoscorbin, bo MOŻE zachorujesz, wit. C, bo MOŻE ci się przyda, jakieś kropelki ziołowe na miażdżycę, serce, albo prostenal na prostatę, bo MOŻE... Przeciętny człowiek zapobiegawczo może dziennie łykać furę tabletek, chociaż gdyby tego nie robił to i tak szanse na te wszystkie choroby miałby nikłą. Dokładnie tak jak z Kaszpirowskim - na pewno nie pomoże, ale też i raczej nie zaszkodzi. Jedyną pewną rzeczą jest odchudzona kieszeń.
BTW: jest pewna firma polska, która sprzedaje podobny produkt, o nieco innej nazwie. Ale nigdzie nie podaje, że jest on przeznaczony tylko dla mężczyzn. Kto wie... może wkrótce okaże się, że niejedna kobieta zada nam pytanie jak brać prostenal czy ów odpowiednik, bowiem chce się ustrzec powiększenia prostaty :)
BTW: jest pewna firma polska, która sprzedaje podobny produkt, o nieco innej nazwie. Ale nigdzie nie podaje, że jest on przeznaczony tylko dla mężczyzn. Kto wie... może wkrótce okaże się, że niejedna kobieta zada nam pytanie jak brać prostenal czy ów odpowiednik, bowiem chce się ustrzec powiększenia prostaty :)
...
Napisał(a)
hrrr trafiles magiku :D
cerutin i Wit C lykam od 2 lat dzien w dzien :D
iii ???
efekty sa :D
od tego czasu zero przeziebien
mimo iz do tego czasu przeziebienia min 4 razy w roku
jak widac cos w tym jednak jest
i tylko prosze cie nie uzywaj slowa placebo
znam je
cerutin i Wit C lykam od 2 lat dzien w dzien :D
iii ???
efekty sa :D
od tego czasu zero przeziebien
mimo iz do tego czasu przeziebienia min 4 razy w roku

jak widac cos w tym jednak jest
i tylko prosze cie nie uzywaj slowa placebo

znam je
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!