Witam chciałbym zapytać czy mogę jeść codziennie wątrobę wieprzową w ilości 300 gram, słyszałem ze wątroba ma dużo witaminy A a podobno jej nadmiar może być toksyczny, więc chciał bym wiedzieć jak się to ma do rzeczywistości ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tak, zawiera jej stosunkowo dużo :)
Spożywanie każdego produktu codziennie nie jest wskazane, ważne jest urozmaicenie
Spożywanie każdego produktu codziennie nie jest wskazane, ważne jest urozmaicenie
...
Napisał(a)
Możesz jeść , w codziennej diecie większość normalnych ludzi ma rzeczy co szkodzą .
Także nie popadać w paranoje
Także nie popadać w paranoje

...
Napisał(a)
Tu nie chodzi o paranoję,tylko o zdrowy rozsądek,wątroba służy do oczyszczania organizmu ze szkodliwych pozostałości po przemianie materii,dlatego jedzenie jej codziennie nie jest dobrym pomysłem.Pozdrawiam.
rower1
...
Napisał(a)
było już to na tym forum 100 razy, zawsze wychodzi na to, że maksymalnie 2-3 razy w tygodniu to max. Problem to witamina A i cholesterol, ewentualne toksyny. Chcesz szczegółów poszukaj na forum, a nie zakładasz kolejny temat.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!