Planuje lecieć testa 250mg e4d i dece 500mg ew. Myślicie że taka dawka teścia wystarczy czy podbić?
...
Napisał(a)
Witam. W moje ręce trafiły środki Testo E i Decabol firmy Medical Pharma. Klepie to?
Planuje lecieć testa 250mg e4d i dece 500mg ew. Myślicie że taka dawka teścia wystarczy czy podbić?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Moze wbijaj po 250mg e5d ,o saa pytaj tutaj https://www.sfd.pl/PL_Realia__czyli_co_warto_brać-t1185335.html
Miałem być Bogiem a żyje z anabolicznym nałogiem :)
...
Napisał(a)
Starczy, tylko prl musisz pilnowac. Daj to sobie na dwa szoty 125+250 dwa raz week IMO wygodnie.
OnGear
...
Napisał(a)
musisz zacząć liczyć kcal bo bez żarcia na plus nici będą z tego
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Liczę liczę, na cyklu jeszcze bardziej do tego sie przyłożę żeby bilans był na duży plus. Uważasz że 250mg e4d testa starczy stosunkowo do deki 500mg ew czy podbić do 350 e4d ?
...
Napisał(a)
ja bije teraz MF(jest ok) lecę e3d 250 test i deka . stosunek test-deka przynajmniej dla mnie dobry .
...
Napisał(a)
A.co ma tutaj stosunek testa do dd ??
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
bo przeważnie podaje się aby testa było troszkę więcej w stosunku do deki .Wydaje mi się że chodzi o samopoczucie .dla mnie po równo jest dobrze .więcej testa do deki też czuje się dobrze , a mniej testa jak deki to się nie wypowiem bo nie próbowałem tak :)ale wydaje mi się że aby ,,czuć ''że testa jest za mało to musi być znaczna różnica w ilości,nie taka jak powyżej w temacie. Pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Enan 20 tyg , pomoc w rozpisaniu HCG i odbloku.
Następny temat