Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

cypio jak długo się rozkręca??

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 30867

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 73 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 4259
|Hej|
Jestem obecnie na czwartym tygodniu cypio(body research) dawka leci 400mg week w trzecim tygodniu zwiększyłem do 600mg.Waga na zero siła nieznacznie,pompa na plus.Moje pytanie po jakim czasie rozkręca sie cypo?? czy jest możliwość że mój organizm nie działa tak jak powinien na sok??dodam ze jest to mój pierwszy kontakt z cypionatem.z gory dzieki.

Żyj jak samotnik trenuj jak maszyna!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4064 Napisanych postów 45443 Wiek 4 lata Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 348504
Witam

Tak naprawdę po 3-4 tygodniach powinieneś już czuć silne działanie środka. Jeśli takiego nie ma to wymieniłbym tutaj kilka przyczyn. Po pierwsze, możliwe że Twój plan treningowy i/lub dieta wymagają poprawek. Pamiętaj, że od samych środków dopingujących nie urośniesz. Podstawą zawsze będzie dobry program i dieta spełniająca Twoje zapotrzebowanie kaloryczne. Środki takie jak testosteron traktować powinniśmy jedynie jako uzupełnienie. Kolejnym powodem może byc trafienie na podróbkę. W naszych czasach o to nie trudno. Często we flakonie nie ma tego co jest napisane na etykiecie bądź stężenie środka jest tak niskie, że gdybyśmy chcieli poczuć działanie to musielibyśmy stosować podwójną lub potrójną dawke. Dlatego proponuję inwestować w sprawdzone firmy. Na forum znajdziesz dużo opinii na temat konkretnych labów, więc zapraszam do czytania. Dodam jednak, że lepiej sugerować się opinią moderatorów bądź zaawansowanych użytkowników, gdyż wówczas mamy pewnośc, iż jest ona obiektywna i oparta na wieloletnim doświadczeniu i praktyce.

W dziale polecane są chociażby środki tej firmy :

https://www.sfd.pl/topic-t1133871.html

Ponadto zapraszam do tego tematu :

https://www.sfd.pl/PL_Realia__czyli_co_warto_brać_vol.11-t1066114.html

Pozdrawiam

„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„

Pilny student Vincea.

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1223 Napisanych postów 26444 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 298562
a badałeś poziom testa przed cyklem i obecnie?będziesz miał 100% pewności czy z towarem coś nie tak czy co innego, jak nie badałeś przed cyklem to zbadaj teraz, od tego powinieneś zaczynać jak masz jakieś watpliwości co do jakości wbijanego towaru
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
poka diete
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106320 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711665
podobnie jak enentat ok 4-5 tyg już powinien być dobrze rozbujany

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
badania na poziom testa nie robiłem i się zastanawiam czy ma sens w tym momencie...wydaje mi się że zawartość butelki mija się z napisem na niej?
od tygodnia łykam mete balkana 30mg na dobe i czuje ją dość dobrze a cypio nic. dodam ze dieta jest dobra jak na moje warunki.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
lodzian myślisz że może się jeszcze rozbujać ten cypio?? ciągnąc go dalej??dzisiaj wbiłem 400mg zobaczę co będzie pod koniec tygodnia...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106320 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711665
zrób badanie na poziom test kosz coś około 30-35 zł będziesz wiedział na czym stoisz
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
tak zrobię,dzięki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
może wypowie się ktoś jeszcze...kto stosował tego cypo,po jakim czasie był odczuwalny i jaka dawka leciała?? z góry dzięki za wypowie.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 1921 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 68916
jak z micha u ciebie ? ogolnie nawet w przypadku braku powinienes cos poczuc przynajmniej skok libido szczegolnie w tym tyg

"... i zesłał ich Pan na ziemię by siali zamęt i zniszczenie"
[ON]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
no micha nie jest najgorsza rano węgle,wieczór białko,6posiłków dziennie(1płatki owsiane,musli,banan 2- cztery bułki ciemne z wędlina 3- odrzywka białkowa 4-ryż,kasza,makaron w zależności wołowina 5-odrzywka bia. 6 twaróh chudy 250 gram. jak to wygląda??

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

odblok po mt

Następny temat

pierwszy cykl -prosze o pomoc i mala korekte

Spalanie
Polecane artykuły