Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
73
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
4259
|Hej|
Jestem obecnie na czwartym tygodniu cypio(body research) dawka leci 400mg week w trzecim tygodniu zwiększyłem do 600mg.Waga na zero siła nieznacznie,pompa na plus.Moje pytanie po jakim czasie rozkręca sie cypo?? czy jest możliwość że mój organizm nie działa tak jak powinien na sok??dodam ze jest to mój pierwszy kontakt z cypionatem.z gory dzieki.
Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348504
Witam
Tak naprawdę po 3-4 tygodniach powinieneś już czuć silne działanie środka. Jeśli takiego nie ma to wymieniłbym tutaj kilka przyczyn. Po pierwsze, możliwe że Twój plan treningowy i/lub dieta wymagają poprawek. Pamiętaj, że od samych środków dopingujących nie urośniesz. Podstawą zawsze będzie dobry program i dieta spełniająca Twoje zapotrzebowanie kaloryczne. Środki takie jak testosteron traktować powinniśmy jedynie jako uzupełnienie. Kolejnym powodem może byc trafienie na podróbkę. W naszych czasach o to nie trudno. Często we flakonie nie ma tego co jest napisane na etykiecie bądź stężenie środka jest tak niskie, że gdybyśmy chcieli poczuć działanie to musielibyśmy stosować podwójną lub potrójną dawke. Dlatego proponuję inwestować w sprawdzone firmy. Na forum znajdziesz dużo opinii na temat konkretnych labów, więc zapraszam do czytania. Dodam jednak, że lepiej sugerować się opinią moderatorów bądź zaawansowanych użytkowników, gdyż wówczas mamy pewnośc, iż jest ona obiektywna i oparta na wieloletnim doświadczeniu i praktyce.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Szacuny
1223
Napisanych postów
26444
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
298562
a badałeś poziom testa przed cyklem i obecnie?będziesz miał 100% pewności czy z towarem coś nie tak czy co innego, jak nie badałeś przed cyklem to zbadaj teraz, od tego powinieneś zaczynać jak masz jakieś watpliwości co do jakości wbijanego towaru
Szacuny
1
Napisanych postów
73
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
4259
badania na poziom testa nie robiłem i się zastanawiam czy ma sens w tym momencie...wydaje mi się że zawartość butelki mija się z napisem na niej?
od tygodnia łykam mete balkana 30mg na dobe i czuje ją dość dobrze a cypio nic. dodam ze dieta jest dobra jak na moje warunki.
Szacuny
1
Napisanych postów
73
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
4259
no micha nie jest najgorsza rano węgle,wieczór białko,6posiłków dziennie(1płatki owsiane,musli,banan 2- cztery bułki ciemne z wędlina 3- odrzywka białkowa 4-ryż,kasza,makaron w zależności wołowina 5-odrzywka bia. 6 twaróh chudy 250 gram. jak to wygląda??