Szacuny
1
Napisanych postów
666
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4491
witam
otóż posiadam suwnice i niestety nie moge z niej korzystać z powodu uszkodzenia części, tzn plastików które prowadzą sztange po szynie. Nie moge nigdzie znaleźć ich zamienników i może części od keltona pasowały by do tego.
Suwnic firmy HES
zamieszczam zdjęcie owego ustrojstwa
Zmieniony przez - ryba_6 w dniu 2011-02-27 18:30:20
Szacuny
1
Napisanych postów
666
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4491
przyznam że tu mi poręczniej było dobry sprzęt, a grzechem byłoby gdyby stał nieużywany, myślałem że może coś podobnego byście mieli, pisze dziś do HESa jak nie da rady to pomyślimy nad tym co tu wykombinować
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
671
siema ryba zamow sobie matriał taki jak poliamid polietylen lub pte jest tego duzo idz do tokarza i wytoczy ci takie tuleje slizgow bedziesz miał elegancko spasowane
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
671
cena wałka fi 50 jakies 100 zł 1 metr ja zamawiałem do swojej siłowni i chodzi elegancko mozesz zamowic ten materiał ze srodkiem smarnym ale jest drogi cena podobna do teflonu decyzja nalezy do ciebie i pamietaj o dobrym smarowaniu spray teflonowy lub silkonowy dobrej firmy i jakosciowo około 60 zł
Szacuny
1
Napisanych postów
666
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4491
własnie maila odczytałem w którym napisano:
Witam,
oczywiście można u Nas dokupić wszystkie części zamienne.
Koszt jednej tulejki to 10,50 +23% VAT
W związku z tym że jest to maszyny z lat 90 proszę podać średnice prętów
chromowanego po którym chodzi sztanga - musimy dopasować tulejki do Pana
wymiaru - w przeciągu tylu lat nastąpiła zmiana wymiarów.
i tu mnie cena zaskoczyła, że taka mała więc nie ma się chyba nad czym zastanawiać
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
671
Pewnie ryba nawet sie nie zastanawiaj tylko kup orginalne tulejki oni maja wszystko sprawdzone ja ci podałem nazwy materiałow z którch ja robiłem tulejki slizgowe do swoich maszy i do stosow mozesz zobaczyc moja siłke na wasze recenzje jak masz jakies pytanie to wal smiało pozdro