Witam od ok. dwóch miesięcy mam zdrętwiałą część dużego palca u nogiwydawało mi sie że to od butow motocyklowych, bo miesiąc temu jeszcze duzo jeździłem ale od miesiąca nie jeżdżę wcale a zdrętwienia dalej jest (jak się dotknie to czuć mtowienie, podczas normalnego chodzenia jest to nie odczuwalne. Czy powinienem sie tym martwić, może ktoś z Was tak miał i samo przeszło?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Polecam udać się do specjalisty, a przynajmniej lekarza rodzinnego. Może to być spowodowane jakimś uciskiem na nerw co może być spowodowane jakimś urazem mechanicznym lub zerwanie/naciągnięciem. Lekarz powinien coś poradzić, mój tata po uderzeniu w nogę miał zdrętwiały znaczny jej fragment, dzięki leczeniu zewnętrznemu, bez operacji, zdrętwiały został tylko mały fragment, w miejscu gdzie było uderzenie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!