Szacuny
10
Napisanych postów
1038
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8035
dokladnie pod prawym sutkiem z 10 cm.
mialem go juz wczesniej ale dopiero teraz sie nim zainteresowałem.
nie ma nierównych brzegów, nierównomiernego koloru, nie boli mnie nie jest wypukły, prawie wogule sie nie opalam, poza tym 2 lata temu byłem w szpitalu chory na świnke i miałem badanie krwi a wtedy ju to mialem i powinni cos wykryc. ale jzus am nie wiem.
Szacuny
4
Napisanych postów
74
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
218
pieprzyki nie sa tylko brazowe. ja mam wiele czarnych i nie mam czerniaka. mysle, ze panikujesz, ale jak powiedzialam w innym temacie na temat pieprzykow - lepiej dmuchac na zimne, wiec wybierz sie do dermatologa i uspokoj swoje nerwy, bo w innym razie umrzesz nie na czerniaka, ale na silna nerwice, albo inny zawal serca.
ps. aha, jak sie denerwujesz, to za jednym zamachem - czerniak nie wybiera wieku :)
Szacuny
3
Napisanych postów
208
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2305
Stary prawie każdy z nas wmawiał sobie jakąś chorobę - norma. Czasami nerwica jest konkretna, mam nadzieje, że dermatolog rozwieje Twoje wątpliwości, opowiedz mu o tym bólu. Jak już będziesz po wizycie napisz co powiedział lekarz.
Zmieniony przez - xabifigo w dniu 2007-05-26 07:46:48
Szacuny
3
Napisanych postów
116
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
11715
Też mam sporo pieprzyków, Ostatnio miałem usuwanego pieprzyka z pleców z okolicy pasa. Miał on średnicę około 1 cm. Badania wykazały że to tylko przebarwienie skórne i nic wiecej.