niewiem co sie ze mną dzieje!!!zamiast ładnej brązowej opalenizny po solarium moja skóra jest zwyczajnie czerwona!!byłam dopiero 2 razy a jestem opalona na raczka:(czy stosowac jakies kosmetyki do solarium czy poprostu nie powinnam sie tam opalac? bardzo prosze o szybkie odpowiedzi
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
za dlugo lezalas pod lampami
kto siedzi w domku i nic nie robi, ten nie ma urazów;)
...
Napisał(a)
nie ma czegoś takiego jak czerwona opalenizna- jestes poprostu poparzona. Racja zbyt długo byłaś pod lampami, najpierw przygotuj skóre do solarium np. idź na słoneczko
i zawsze używaj kremów
a jak już jesteś poparzona to posmaruj się balsamem po opalaniu szybko zejdzie 

...
Napisał(a)
być może.
generalnie, lepiej opalać się na słońcu, niz na solarium, oczywiście wszystko z umiarem.
po opalaniu stosuje jakieś mleczko "po".
generalnie, lepiej opalać się na słońcu, niz na solarium, oczywiście wszystko z umiarem.
po opalaniu stosuje jakieś mleczko "po".
...
Napisał(a)
Czerwona jestes na poczatku. Poczekaj jeszcze pare dni i opalenizna zbrązowacieje. Kup w aptece beta karoten witamine A+E a opalenizna bedzie ladniejsza, trwalsza.
...
Napisał(a)
Cześć mam takie pytanko... byłam ostatnio na solarjum i sie strasznie poparzylam na dekoldzie.... po kilku dniach zaczeło mnie to strasznie swędziec nie moge spac.... prosze o pomoc czym moge sobie ulżyc żeby przestało swędziec 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
czy facet powinien sie ogolic na brzuchu?
Następny temat