Szacuny
80
Napisanych postów
4196
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
53627
jw. Jak spawarka to jest takie coś jak maska a jak komp to róbcie sobie przerwę co jakiś czas + krople typu sztuczne łzy i od czasu do czasu nie zawadzi kuracja np. Klarin Perfekt.
Życie jest za krótkie aby brać ciągle te same suplementy :)
Szacuny
4
Napisanych postów
81
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2131
Ja uzywam w takich przypadkach /np. przemeczenie od pracy przy kompie kropli visine/ po jednej kropli do oka, nie szczypie, dzialanie natychmiastowe, dostepne bez recepty, ceny ~15-20zl
Szacuny
0
Napisanych postów
29
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
23
bo nie wystarczy siedziec przed kompem zeby popekały oczy. Np. zadymione pomieszczenia, suchośc powietrza, klimatyzacja, brak snu itp.
Ale visine są drogie. Można kupic nasz odpowiednik - starazolin. Takie same efekty.
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
18
No właśnie, komp + suche powietrze, ja nie palę ale bywam w zadymionych pomieszczeniach i to już chyba wystarczy, dla wrażliwca, co?
Visine jest drogi i mało skuteczny, przynajmniej jak dla mnie. Starazolin kupię. A ktoś wie ile kosztuje? I jak trzeba brać, regularnie, czy można tylko w razie problemu?
Szacuny
4
Napisanych postów
81
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2131
Na mnie Visine akurat dzialaja ale to kwestia indywidualna, zaleznie pewnie od czynnikow wywolujacych podraznienie.
Sa jeszcze takie krople Betadrin (http://www.dama.pl/el/leki.php3?lek=325). Te krople z kolei 'czuc' jak dzialaja, po wpuszczeniu do oczu chwile szczypanie po czym biale oczki.