Witam od poniedziałku zaczynam pracę na zmiany,czyli 2dni pierwsze zmiany,2dni 2zmiany i 2dni 3zmiany,czyli nocki i 2dni wolnego.Obecne ćwiczyłem zawsze w poniedziałki,środy i piątki.Co mi radzicie odnośnie treningu,diety odnośnie takiego systemu pracy???.Obecnie robie cykl na cm3 360kps 2opakowania i ntro energizer 550g i efekty są zadawalający.Tylko mało co już mi zostało nitro energizer i mam kontynułować cykl dokupując dokupując coś?co mi radzicie.Daje sogi za pomoc
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ale w czym masz problem , w pierwsze zmiany idziesz po pracy , w drugie idziesz przed pracą , w trzecie także przed pracą ?
możesz trenować wtorek , czwartek , sobota ? możesz poniedziałek wtorek czwartek piątek przy 4 dniach treningowych .
czy ja czegoś nie rozumiem ?
możesz trenować wtorek , czwartek , sobota ? możesz poniedziałek wtorek czwartek piątek przy 4 dniach treningowych .
czy ja czegoś nie rozumiem ?
...
Napisał(a)
właśnie też tak pomyślałem,że tak zrobie ale chciałem tylko zaczerpnąć porady od kolegów z forum:)
...
Napisał(a)
Tez rpacowalem na 3 zmiany i 4 brygady tylko u mnie to bylo w innej formie troche ;) , to wszytsko wyglada fajnie w teorii a w praktyce juz tak fajnie ni jest :D a szczegolnie robic silke przed popoludniowkami bo wtedy nigdy mocy nie mialem i praktycznie nie chodzilem na silke ...
Tylko moj system wygladal tak ze 5 dni rano, 5 dni popoludni itp, ale rowniez 4 grygady z ruchomym weekendem ;P, wiec praktycznie 2 tyogdnie treningow 1 przerwa ...
Zmieniony przez - Kanonier_BDG w dniu 2013-02-22 13:43:37
Tylko moj system wygladal tak ze 5 dni rano, 5 dni popoludni itp, ale rowniez 4 grygady z ruchomym weekendem ;P, wiec praktycznie 2 tyogdnie treningow 1 przerwa ...
Zmieniony przez - Kanonier_BDG w dniu 2013-02-22 13:43:37
Tetrahydrocannabinol z nim mi chwile płyną
...
Napisał(a)
ja będe miał 2dni 1,2 i 3zmiany i 2dni wolnego,także jakoś to będzie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Trening dla "słabiaka". Maszyny czy wolne ciężary?
Następny temat