Szacuny
0
Napisanych postów
125
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5562
bo chce sobie zrobić taką mini siłownie w domu bo znudiło mi sie chodzenie już dna siłownie na początek chciałem kupić ławeke płaską z możliwościa na skos hantle sztanga i tyle i właśnie nie wiem jak tamto zastąpic, a co jeszcze na początek potrzebował bym do mojej mini siłowni aha drążek jeszcze mam i rzymską do brzucha.
Szacuny
2
Napisanych postów
989
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
9863
mozesz kupic sobie laweczke na ktorej mozna wykonywac to cwiczenie (juz nie na maszynie - ze stosem, ale zakładajac talerze obciazenia). na takiej lawce mozna robic rowniez uginanie nog w lezeniu.
A jakie jest największe kłamstwo świata? - spytał zaciekawiony młodzieniec.
- To mianowicie, że nadchodzi taka chwila, kiedy tracimy całkowicie panowanie nad naszym życiem
i zaczyna rządzić nim los. W tym tkwi największe kłamstwo świata.
Szacuny
0
Napisanych postów
269
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2643
NIe chce tworzyc nowego tematu...
mam juz domową siłke (ławka płaska,regulowana,modlitewnik,drążek,wycią górny,niedługo dolny wyciag) ale tez mam problemy z treningiem nóg,Chciałbym cwiczyć prostowanie nóg leżąc i uginanie nóg siedząc na siłowni miałem okazje ćwiczyć na specjalnych maszynach a w domu?
Szacuny
2
Napisanych postów
989
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
9863
no, albo kupic/zrobic specjalne paski na nogi i zawieszac na nich obciazenie, siadac na lawce i cwiczyc... ale to juz wersja typowo chałupnicza.
A jakie jest największe kłamstwo świata? - spytał zaciekawiony młodzieniec.
- To mianowicie, że nadchodzi taka chwila, kiedy tracimy całkowicie panowanie nad naszym życiem
i zaczyna rządzić nim los. W tym tkwi największe kłamstwo świata.
Szacuny
315
Napisanych postów
5572
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
16915
daniel8888 - wyciąg można kupić za jakieś 200 zł, to jeszcze cena do przełknięcia.
Wyprosty to pół bidy, można położyć sztangielkę na stopach i tak robić, z uginaniami gorzej - trzeba albo przywiązywać obciążenie do nogi albo pogadać ze spawaczem i zrobić coś samemu.
Rekin rośnie przez całe życie... Bądź jak rekin, k***a!!!