Wzrost jest parametrem określającym wysokość człowieka. Mierzy się go od czubka naszej głowy do powierzchni stopy w pozycji stojącej. Każdy z nas ma inne predyspozycje co do tego, ile urośniemy i zależne są one od naszej genetyki. Zależne są w dużym stopniu od wzrostu, jaki mieli nasi rodzice. Warto pamiętać o tym, że rośniemy maksymalnie do 21 roku życia. Z kolei nasz wzrost między porankiem a wieczorem może się różnic nawet o 2-3 cm.
Niestety nie mamy wpływu na to, ile urośniemy i należy się z tym pogodzić. Bez wątpienia nie oznacza to jednak tego, że nie należy dbać o swoje zdrowie. Zdrowe odżywianie, unikanie alkoholu, palenia tytoniu, czy innych substancji toksycznych ma wpływ na nasze zdrowie, a ono jest dużo ważniejszej niż wzrost.
E-papierosy nie mają żadnego wpływu na wzrost. Pod tym względem nie musisz się przejmować.

Moderator działu Odżywianie
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
xafexfajek nie pale tylko e-papierosa paliłem przez te 6/7 misięcy miałem w ogóle nie palić ale się pewne sprawy spod wyszły spod kontroli
Jak rozumiem, jesteś kolejnym naiwniakiem, który załapał się na reklamę, iż e-fajka jest zdrowa.
doping & zdrowie
krzykaczxafexfajek nie pale tylko e-papierosa paliłem przez te 6/7 misięcy miałem w ogóle nie palić ale się pewne sprawy spod wyszły spod kontroli
Jak rozumiem, jesteś kolejnym naiwniakiem, który załapał się na reklamę, iż e-fajka jest zdrowa.
Raczej kolejnym młodym pelikanem łykającą każdą nową modę
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
xafexżadna moda... spróbowałem i mi się spodobało a tak poza tym odpowiedzi sa nie na temat
No ale co chcesz usłyszeć ? odp na pytanie dostałeś nie hamuje wzrostu, a jak się tobie spodobało pal dalej twoje zdrowie, nie nasze, jako dawny palacz jak dla mnie najbardziej bezsensowna używka.
Zmieniony przez - wnc1964 w dniu 2015-09-01 13:48:25
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina