i moze potasu?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Niespokojne nogi to mają podniecone kobiety :D
A tak na poważnie to ma może ktoś link to jakieś arta, jeśli w ogóle coś takiego istnieje ? Byłbym wdzięczny
A tak na poważnie to ma może ktoś link to jakieś arta, jeśli w ogóle coś takiego istnieje ? Byłbym wdzięczny
...
Napisał(a)
Magnez jest jednym z najwazniejszych pierwiastkow. Zawsze przed snem przyjmuje ampulke (250mg magnezu w formie plynnej) przed snem. Dzieki czemu sen jest gleboki i spokojny. Polecam artykul Wujka Marka na ten temat
Jest w naszym dziale.
Nie chce wszystkiego powtarzac. Polecam przeczytanie.
Pozdrawiam

Jest w naszym dziale.
Nie chce wszystkiego powtarzac. Polecam przeczytanie.
Pozdrawiam
NIE sądzisz, że masz ochotę dać mi SOGA?
W końcu Ci pomogłem :)
...
Napisał(a)
tez przyjmuje wieczorem 200 mg magnezu w typowym ZMA i jak nie towZrzyszy temu uderzeniowa dawka vitamin z grupy B to mnie ****ica strzela:P
nie moge wyrobić z nogami bo mi na sciane wchodzą, pojawiają się też jakies dziwne drzenia ... no i najwazniejsze :P musze wstawac w nocy czasem siku :(
a prostata zdrowa :P
nie moge wyrobić z nogami bo mi na sciane wchodzą, pojawiają się też jakies dziwne drzenia ... no i najwazniejsze :P musze wstawac w nocy czasem siku :(
a prostata zdrowa :P
...
Napisał(a)
to może dla równowagi ja się wpiszę
nie przyjmuję ani grama magnezu, ZMA, nie towarzyszy temu ani 'uderzeniowa' dawka witamin, ani żadna nie-uderzeniowa
czuje się bardzo dobrze
wyniki OK
przemyślcie to
pozdro
nie przyjmuję ani grama magnezu, ZMA, nie towarzyszy temu ani 'uderzeniowa' dawka witamin, ani żadna nie-uderzeniowa
czuje się bardzo dobrze
wyniki OK
przemyślcie to
pozdro
...
Napisał(a)
A ja stosuje zawsze przed snem Magnez poniewaz jest najwazniejszym mineralem. Poza tym witaminy, magnez, potas to podstawa przy redukcjach wagi. Poniewaz wraz z aerobami i spalaniem tkanki tluszczowej wybijamy z swojego organizmu duze ilosci tych zwiazkow.
Poza tym Potas ktory ostatnio zaczalem stosowac bardzo dobrze obniza mi cisnienie krwi ktore ostatnio sie podnioslo ;)
"Przemyślcie to"
Pozdrawiam
Poza tym Potas ktory ostatnio zaczalem stosowac bardzo dobrze obniza mi cisnienie krwi ktore ostatnio sie podnioslo ;)
"Przemyślcie to"

Pozdrawiam
NIE sądzisz, że masz ochotę dać mi SOGA?
W końcu Ci pomogłem :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!