jakis czas temu znalazlem stronke polskiboks.pl na której w dziale trening jest niesamowicie duzo wiadomosci, myslalem ze dzieki niej naucze sie sam boksu
jednak jak zaczalem to robic, nasunalelo sie wiele niby malych ale znaczacych pytan, na które musialby mi odpowiedziec trener
i mam takie pytanie, czy jednak sa jakies szanse na to zeby czegos sie nauczyc samemu, podejrzewam ze odpowiedz bedzie przeczaca
wiec jakie czy wie ktos co sie dzieje w białymstoku jesli chodzi o kluby bokserskie- znalazlem 3-
Białostocki Klub Sportowy „HETMAN"
15-085 Białystok, ul. J. K. Branickiego 3,
tel.(085) 741-15-38, 677-23-75
Sekcje: piłka nożna, boks, judo, brydż sporto
Klub Sportowy „CRISTAL"
15-424 Białystok, ul. Lipowa 3,
tel. (085) 742-50-61, 742-56-03, 742-58-00
Sekcja: boks.
Miejski Klub Bokserski „SZKOLNIAK"
15-669 Białystok, ul. Magnoliowa 12/27,
tel. (085) 661-14-67
Sekcja: boks.
wiecie moze jakies sa ceny itd, slyszalem ze sa sekcje gdzie mozna trenowac za darmo (tylko nie wiem czy w bialymstoku tak tez jest), jakie sa ceny
tak wogóle to w tym roku bede mial 22 lata, wiec chodzi mi tylko o trening dla samego siebie a nie dla jakis sportowych wynikow
wogóle to jak bedzie wygladala sytuacja jak pojde juz trenowac, czy u was w klubach tez przychodza poczatkujacy w tym wieku,
bym se glowa nie zawracal treningu w domu ale troche sie wstydzilem ale chyba nie mam wyjscia jak chce sie czegos nauczyc
wzglednie jesli wie ktos cos o innych sportach walki w bialymstoku to nie pisze bo chce sie nauczyc dobrze bic i nie musi to byc koniecznie boks