oliwy z oliwek nie da się przełknąć nawet zmieszana z kilogramem surówki jest wyczuwalna a olej ryżowy mógłbym pić litrami;p czy można zastąpić picie 15g oliwy olejem ryżowym 100%
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Oliwy z oliwek niestety nie mozna zastapic. Kup lagodna to moze latwiej bedzie Ci sie pilo.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
jaka jest najbardziej delikatna?
bo mi tez nie podchodzi
bo mi tez nie podchodzi

...:::Every Dream Has A Beginning:::...
...
Napisał(a)
oliwa to oliwa zawsze będzie hmm no... ale ta przynajmniej nie smakuje jak płyn do spryskiwaczy ;]
...
Napisał(a)
a mogłby ktoś wytłumaczyć mi dlaczego nie inny olej roślinny, tak z naukowego punktu widzenia?
...
Napisał(a)
olej ryżowy ma dużo gorsze proporcje kwasów tłuszczowych niż oliwa i dlatego nie nadaje się do diety. poza tym oliwa z oliwek ma mnóstwo walorów prozdrowotnych który powyższy olej nie posiada.
...
Napisał(a)
moja Pani od biologi mowiła że to tylko kwestia samku niekturzy lubia oliwe niektórzy co innego, lecz chodzi o NNKT które w oleju ryżowym (tym co miałem) były prawie że takie same ilości jak w oleju ryżowym
...
Napisał(a)
Przede wszystkim bardzo duza zawartosc omega 6 w roznych olejach z paroma wyjatkami. Wiekszosc tez nei ma takich pro-zdrowotnych wlasciwosci jak oliwa.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!