...
Napisał(a)
Siemasz!! Mam taie pytanie które często sie pojawialo na tym forum a le nie bylo konkretnej odpowiedzi a mianowicie Czy po 100 tabsach mety trzeba sie odblokować?? W kilku tematach pisze że tak w kilku że nie i sam nie wiem. Z gory dzięki!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
100 tab po 10mg czy po 5mg czy po 1mg ?
"..im Bewußtsein der Verantwortung vor Gott oder vor dem eigenen Gewissen.."
robie formę na euro 2012
potrzebujesz pomocy - pisz.
...
Napisał(a)
pasowało by się odblokować.Zakup clomid nie jakieś wielkie koszta po co ryzykować.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Można, lecz nie trzeba co nie wpłynie zbytnio drastycznie na Twoje zdrowie.
1
ex TyreX.
...
Napisał(a)
lepiej sie odblokuj to będą mniejsze "spadki" i wszystko wróci szybciej do normy
...
Napisał(a)
po 100 mety wystarczy dobry boozer testa.
man from nowhere
insured by doping.sfd ::: you hit me, we hit you
...
Napisał(a)
ja po setce optymalnie proponuje 6 tab clomidu jeżeli juz, ja tak biore i nie narzekam 

...
Napisał(a)
w sumie po 100 mety ja bym sie tam nie odblokowywał
ale wystarcza pół lista cloma albo jakis tribulus

...::::Duży ma zawsze racje::::...
...
Napisał(a)
chce kupic mete ale nie mam gdzie jak ktos moze załatwic to gg.9569120
1
bax
...
Napisał(a)
wg. mnie jak najbardziej powinno sie...
1
Shut The f*** Up And Train
http://www.sfd.pl/Najzabawniejsze_sytuacje_z_apteki!%-_-t357518.html
...
Napisał(a)
cze
mam podobne pytanie-jakie bedzie najlepsze odblokowanie po 5 strz test.prolon i 100 tab. metki(mam clomid i pregnyl) tylko zabardzo niewiem jak sie do tego zabrac????????????.z gory dzieki
mam podobne pytanie-jakie bedzie najlepsze odblokowanie po 5 strz test.prolon i 100 tab. metki(mam clomid i pregnyl) tylko zabardzo niewiem jak sie do tego zabrac????????????.z gory dzieki
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!