ludzie nie mam juz siły, bylem u neurologa i specjalisty terapi manualnej wczoraj ,ponoc najlepszy w miescie , 300zl za wizyte, najpirw wywiad,potem ogladanie sylwetki, nastepnie terapia manualna kregosłupa, który jest poprzestawiany,-chrup,chrup,chrup, , i obecnie boli mnie gorzej niz przed , a pozatym doszly zawroty glowy, klopoty z ostroscia widzenia i słuchu, nogi mam jak z waty i znosi mnie na lewa strone jak ide, co z tym zrobic i czy przejdzie samo??a moze to normalne po zabiegu??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Trudno powiedzieć, sam oceń która to grupa zaburzeń: http://docs7.chomikuj.pl/154499324,0,1,Powikłania-po-terapiach-manualnych-na-kręgosłupie-szyjnym.doc
Zawsze możesz do tego neurologa zadzwonić i zapytać.
Facet zdziera, bardzo dobry terapeuta bierze połowę tej kwoty.
Zawsze możesz do tego neurologa zadzwonić i zapytać.
Facet zdziera, bardzo dobry terapeuta bierze połowę tej kwoty.
...
Napisał(a)
Zabiegi manipulacji kręgosłupa,szczególnie w odcinku szyjnym działają bardzo mocno na autonomiczny układ nerwowy. Po zabiegu moga wystąpic objawy rozregulowania i objawy wegetatywne w postaci zawrotów głowy, zaburzeń równowagi ale nie powinny one trwać dłuzej jak 1-2 dni wszystko jest sprawą indywidualną.
Moja rada: Jeżeli będzie się to utrzymywać dłużej niż 2 dni trzeba skontaktować się z tym terapeutą. Nawiasem mówiąc 300 zł to strasznie dużo. Ale jak to mowią rynek wolny i każdy bierze ile uważa:D
Moja rada: Jeżeli będzie się to utrzymywać dłużej niż 2 dni trzeba skontaktować się z tym terapeutą. Nawiasem mówiąc 300 zł to strasznie dużo. Ale jak to mowią rynek wolny i każdy bierze ile uważa:D
mgr fizjoterapii
terapeuta manualny
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!