Czy Profi Fitness School to szkoła godna polecenia?Jak oceniacie poziom i warunki szkoleń?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Moze ci troszke pomoge.. Profi fitness school to bardzo mloda ale preznie dzialajaca szkola.Bardzo szybko rozwija sie i organizuje coraz wiecej szkolen w coraz wiekszej liczbie miast. Jej zalozycielem jest Izabela Teresiak czy tam Gmitrowicz jak kto woli :) To ona nauczyla mnie wszystkiego poczawszy od pierwszego step toucha :) Mysle ze szkoly nie trzeba zbytnio reklamowac bo wystarczy spojrzec na sama kadre szkoleniowcow :) Takie osoby jak Mariusz Czajkowski czy Nasser Naji (szczegolnie ten drugi:) mowia same za siebie :) Jesli bedziesz chciala wiedziec cos wiecej to pisz na GG
szymczyk
...
Napisał(a)
Ja miała bym kilka pytanek odnośnie tej szkółki -mam pytać tutaj, czy na GG?
Jeśli GG, to podaj nr albo po prostu Ty sie do mnie odezwij 5680890
Z góry dzięki
Jeśli GG, to podaj nr albo po prostu Ty sie do mnie odezwij 5680890

Z góry dzięki

...
Napisał(a)
co to za szkoła, i gdzie sie takowa znajduje??
TrAiN hArDeR aNd GrOw BiGgEr !!!
Bądź blisko z przyjaciółmi, a z wrogami jeszcze bliżej
...
Napisał(a)
nie wolno reklamować instytucji które nie mają wykupionej reklamy na forum
http://www.profi-fitness.com.pl/

http://www.profi-fitness.com.pl/
1
...
Napisał(a)
Profi Fitness school - to jest najgorze szkolenia .
Jezeli panstwo chce otrzymac wiedze I fajne szkolenia, to napewno trzeba szukac cos innego.
Nie polecam, poprostu szkoda czasu .
Jezeli panstwo chce otrzymac wiedze I fajne szkolenia, to napewno trzeba szukac cos innego.
Nie polecam, poprostu szkoda czasu .
...
Napisał(a)
Niestety nie znam ich. Jednak poziom będzie uwarunkowany od konkretnej osoby prowadzącej szkolenie. Polecić mogę Tadeusza Sowińskiego.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Moze tak...szkola z tego co wyczytalem istnieje...niemniej na pytania z 2004 roku to ciut pozno odpowiadac...chyba
...
Napisał(a)
Zgadza się. Ja odpowiedziałem koledze wyżej.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Zgadza się, temat jest przestarzały bowiem warto brać udział w szkoleniach u osób rzetelnych jak właśnie wspomniany wcześniej Tadziu, Justyna Posłuszna, Łukasz Kowalski, Dominika Gier etc. Zależy jeszcze w jakim kierunku chcesz isć.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!