Pany szybka pomoc potrzebna zakupilem podloge profesjonalna na silownie gume 18mm grubosci na cala powierzchnie silowni z tym ze pule mialy po 1m2 a np. szerokosci w pomieszczeniu mam 2900mm i teraz taki puzel 10cm za duzy jest nadgiety i zle to wyglada musze to czyms dociac ale czym ?! zeby to ladnie zrobic
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
jak skoncze ostatecznie co potrwa jeszcze jakis dluzszy czas to moge wzucic zdjecie efektu koncowego , ale przed i po nie zrobie bo nie bawie sie w takie bieganie z aparatem w miejscu "pracy" ze tak powiem
teraz czekam na suwnice smitha i kilka innych maszynek i jak to zamontuje to przy okazji dotne ta podloge i bedzie finito :)

...
Napisał(a)
tak mam w planie ale boje sie ze potne to niczym rzeznik i wyjdzie z tego lipa , moze sa jakies ostrzejsze i wytrzymalsze noże tego nie wiem dlatego tutaj pytam może ktoś kiedyś cos docinał takiego :)
...
Napisał(a)
przyłożyć poziomicę/listwę i do niej dociskać ostrze, powinno być ok
...
Napisał(a)
zobaczymy co jutro z tego wyjdzie najpierw wezme jakis najmniejszy elemnt sprbuje tym nozem pociac 

...
Napisał(a)
18mm gumę raczej ciężko będzie nożem tapicerskim pociąć.
Bym proponował wyrzynarką uciąć.
Bym proponował wyrzynarką uciąć.
Siłownia - http://www.sfd.pl/t878173.html
CrossFit dla początkujących - http://www.sfd.pl/t865734.html
"Wpadłeś kibicować, czy może na randkę w ciemno/albo dopingujesz albo nie wpadaj z panienką/masz ją, ja wiem to, prawie jak Lech fajna/pamiętaj, że Kocioł, to nie park ani kawiarnia”
Znów ten sam banał: sterydy, kaftan, ojej...
Tylko dlatego, że macham sztangą, ty się machnij joy'em.
...
Napisał(a)
już dziś miejsca utrudnijace chodzenie itp wycielem nozem tapicerskim wyszlo jak wyszlo trudno , "zapas" pod sciana aktualnie zostawiłem i nie biore się za to narazie .
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Szodliwość białka SFD
Następny temat