witam jestem na LC i mój problem jest taki ze mam w diecie 100g orzechów wloskich i raczej tanie one nie są. Mógłby ktoś zaproponować jakiś w miare tani zamiennik tych orzechów?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
100g dziennie? jeżeli tak to zmniejsz do 50g dziennie dodaj oliwe i inne bogate w tłuszcze produkty
...
Napisał(a)
ALe wtedy zapewne bilans tluszcy wielonienasyconych nie bedzie odpowiedni, daj kompozycje roznych nasion, mzoesz dac 50g pestek dyni i 50g orzechow wloskich
Czasami mozesz dodac nasiona slonecznika.
Ogolnie dobrym zamienniekime sa pestki dyni a sa sporo tansze.

Ogolnie dobrym zamienniekime sa pestki dyni a sa sporo tansze.
GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
Zgadza sie, oliwa to glownie tluszcze jednonienasycone, my jednak mowimy o tluszczach wielonienasyconych, wiec mozesz np. zrobic tak jak napisał Ci góra-forte, pomieszac ziarna slonecznika, pestek dyni oraz orzechow, jednak pestki dyni maja blisko o polowe mniej tluszczy wielonienasyconych w 100g anizeli orzechy.
Zmieniony przez - zaglebieSC w dniu 2008-10-13 16:55:12
Zmieniony przez - zaglebieSC w dniu 2008-10-13 16:55:12
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!