Witam. Chcialbym wszelkie porady jak cwiczyc, albo jak rozciagac miesnie lydek aby rosly wzdluz nogi, bo mam tak ze miesnie lydki mam okolo 10cm(dlugosc) a nizej sama chuda noga. od dluzszego czasu robie wspiecia na palce od poniedzialku do piatku (rano jedna seria po 25 powtorzen) ale to daje mizerne efekty
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
1 x 25 i jaki Ty bys chcial miec efekt? Jak kilka razy dziennie wchodze na trzecie pietro to mam lepszy trening /
... znowu polubiłem żelastwo.
...
Napisał(a)
Musisz pojechac okolo 4 serie po max (az poczujesz palenie) wtedy ci lydki urosna a nie takie cos 

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
I nie ćwicz jednym cwiczeniem tylko np dwoma
1) spięcia stojąc 3 serie max
2) spięcia siedząc 3 serie max
Zmieniaj sposób wykonywania spięc raz wykonuj wolne kontrolowane spięcia w jak największym zakresie ruchu (podkładka pod stopami) a raz szybkie i dynamiczne pozdro
1) spięcia stojąc 3 serie max
2) spięcia siedząc 3 serie max
Zmieniaj sposób wykonywania spięc raz wykonuj wolne kontrolowane spięcia w jak największym zakresie ruchu (podkładka pod stopami) a raz szybkie i dynamiczne pozdro
...
Napisał(a)
ok dzieki, a cos z rozciagania? zeby przyspieszyc proces wydluzania sie lydek, i ilu minutowe odstepy miedzy seriami wspiec powinny byc?
Zmieniony przez - thelol w dniu 2007-06-14 09:18:06
Zmieniony przez - thelol w dniu 2007-06-14 09:18:06
...
Napisał(a)
Jako tako nie da sie wydłużyc mięsnia jedyna rada to go rozbudowac a rozciąganie wzmocni więzadła i przyspieszy regeneracje
Przerwy daj sobie 2 minuty pozdro
Zmieniony przez - rion10 w dniu 2007-06-14 10:10:59
Przerwy daj sobie 2 minuty pozdro
Zmieniony przez - rion10 w dniu 2007-06-14 10:10:59
...
Napisał(a)
Konieczne jest rozciąganie po treningu. Ja miałem ten sam problem i musze Ci powiedzieć że świetnym lekarstwem jest bieganie, ale oczywiście oprócz siłki.:D
...
Napisał(a)
hm ale co z rozciagania? jak najskuteczniej rozciagac te miesnie? aby rosly wzdluz, a bieganie to ile biegac? Prosze o odpowiedz
Zmieniony przez - thelol w dniu 2007-06-16 13:39:20
Zmieniony przez - thelol w dniu 2007-06-16 13:39:20
...
Napisał(a)
Zalecałbym zajrzenie do atlasu, bo to co wypisujesz jest niewykonalne z punktu widzenia genetyki i biologii. To tak jakbyś chciał tak rozciągnąć mięśnie klatki, żeby zakryły brzuch
Mięsień brzuchaty łydki jest dość krótkim mięśniem i nigdy nie dojdzie do kostki - możesz co najwyżej popracować nad mięśniem płaszczkowatym, czyli rób łydki ale w siadzie.

Mięsień brzuchaty łydki jest dość krótkim mięśniem i nigdy nie dojdzie do kostki - możesz co najwyżej popracować nad mięśniem płaszczkowatym, czyli rób łydki ale w siadzie.
Rekin rośnie przez całe życie...
Bądź jak rekin, k***a!!!
...
Napisał(a)
okej:p a moglbym mi ktos napisac kiedy cwiczyc i jak zeby nei marnowac czasu, a uzyskac jak najlepszy efekt, bo ja juz sie w tym wszystkim pogubilem, chodzi mi o to zeby ktos mi szybko jakis plan ulozyl bo nie wiem czy cwiczyc 7 razy w tygodniu czy 5, i czy robic wspiecia stojac 4x25 jeden dzien a drugi siedzac tez 4x25 czy jak? i jak biegac ile czasu i czy szybko? i co ile dni? czy codziennie:p jesli ktos moglby jasno wszystko wytlumaczyc bede bardzo wdzieczny:) sog
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!