Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
44
witam, jestm tutaj nowy :) planuje rozpoczac przygode z silownia :) mam 16 lat, na imię mam Mateusz :) ale przejdzmy do rzeczy, podczasz sprzatania w garazu znalazlem takie cuś :) da sie z tego zrobic hantle/jakies gryfy ? :D jest to rura pełna z jedenj strony gwintowana :D a to drugie cos to jest nakrecane na ten gwint od rury :D mzna dwie np polaczyc :D
Szacuny
31
Napisanych postów
673
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
7757
Z tego co na foto to możesz zrobić świetną skrobaczkę do pleców. Rusz głową to nie boli z pozornie nie potrzebnych przedmiotów można zrobić różne przydatne akcesoria, filmik który wrzuciłem to tylko przykład. Moją 1 sztangą był kawałek rurki na który zakładałem ciężarki od Władmimirca (-: stare dobre czasy...
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17763
Napisanych postów
132954
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464565
Ja miałem sztangę z rury i 2 pustaków.
To co dałeś wyzej to pręt gwintowany (rura ma pusty srodek), na sztangę bym tego nie dał, wydaje się krótki, i po co ma ci się złamać, na hantle by trzeba ciąć i zaciski dokupić. Poza tym koszt gryfu ok 20 zł z zaciskami wiec szkoda zachodu, a w dziale tagowisko używkę jeszcze taniej można znaleźć.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.