Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
czesc guru,mam takie pytanie lekarka u ktorej bylem stwierdzila u mnie zapalenie gornych drog oddechowych(mam je ciegle-pale papierosy )i zapalenie oboczne zatok i przepisala mi ten lek dalacin c 300mg po kilku dnich czysci mnie srednio ze 4 razy na dobe i dostalem uczulenia na policzkach calr w krostach.odstawic lek czy przebolec do kona zostalo moze ze 3 dni brania
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
W przypadku, kiedy mamy do czynienia z uczuleniem na lek, tak jak prawdopodobnie w Twoim przypadku - najważniejsze jest odstawienie leku. Wyjątkiem jest ciężka choroba, która niesie zagrożenie większe niż alergia. Odstaw, weź wapno przez kilka dni. Powiedz to swojemu lekarzowi - na przyszłość uchroni to przed kolejnym uczuleniem.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
odstawilem ten antybiotyk tak jak mowiles ale do teraz mnie czysci poleca kg jak nic,bo mam tendencje do szybkiego chudniecia, a co zjem to londuje w kiblu co robic?
Szacuny
500
Napisanych postów
9533
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18709
po pierwsze jak się leczysz to się nie truj
po 2 jesli przyjmujesz jakikolwiek lek to powinieneś ograniczyć wpływ innych substancji na jego przemianę , a także wpływ na organizm
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.