...
Napisał(a)
Witam wszystkich. Chciałbym się dowiedzieć do jakiej dawki stosowac t3 na cyklu. i jakim systemem. Aktualnie jestem na cyklu testo enan 1000/week do tego tura 60 mg/dzień. koncze cykl i nastepnie po 4 tyd przerwy lece testo 1000mg/week. 60 mg tura i 50 mg wino w oralu na dzień. przez te dwa cykle chciałbym brac t3 już zacząłem od połowy tabletki 12.5 dzien i teraz jem całą w dwóch dawkach na dzień. moim celem jest raczej stały ale powolny progres wieksza masa i siła ale z zachowaniem w miare dobrego poziomu tkanki tłuszczowej nie redukuje się. także jaki system brania ON/OFF i do jakiej dawki. czytałem ze w cyklach masowych brać 25mg/dzien ? tyle czy wiecej do 50 dojsc i schodzic i tak w kółko. dzieki za info
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
25mcg starczy na masie. Nie dziel dawki. Wszystko z rana na czczo CODZIENNIE i dopiero po jakichs 20-40min posilek.
Maksm mozesz dojsc do 50mcg, ale nie dawalbym wiecej niz 25-37,5.
Maksm mozesz dojsc do 50mcg, ale nie dawalbym wiecej niz 25-37,5.
...
Napisał(a)
aha ok czyli bede brał rano jedna tabletke 25mg tez mysle ze wystarczy. a jak jechac 6 tygodni minimum czy max ?
...
Napisał(a)
Tyle ile potrzebujesz. Jak sie uprzesz, to mozesz i rok leciec. Tarczycia i tak szybko wroci do normy. Aha, nie pisze tego teoretycznie - testowalem na sobie;)
...
Napisał(a)
Ok a system on of tutaj sie nie sprawdza ? Tzn czytalem ze biora np 5/2 dni zeby oszukac tarczyce no i zeby jej doszczetnie nie zablokowac podobno powrót do normalnego funkcjonowania moze trwac i 2 lata czy to sie tyczy tylko wysokich dawek ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!