...
Napisał(a)
Czy ta kombinacja 400 mg deca plus 1 tabletka dziennie anadrolu może wywołać jakieś przykre efekty uboczne ?? chodzi mi i gino progesteronowe , coś słyszałem ale do końca nie wiem jak to jest .Ewentualnie jakie zabezpieczenia ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
tylko teoretycznie chodzi mi o te dwa specyfiki , bo wiem że deca i tren daje cycki ale o tym co napisałem ciężko coś znalezć
...
Napisał(a)
ano ciezko ciezko.. ja bym raczej nie ryzykowal, choc tez zeby zalapac to gino progesteronowe to trzeba na prawde miec pecha, tak mysle.. nie tak rzadko spotykam polaczenia deki i trenu i jakos ludziom cycki nie rosna bo to na prawde indywidualne no ale 10ciu przywali i bedzie lajt a jeden przywali i bedzie zonk hehe ;)
...
Napisał(a)
no i co jest z wami Panowie ?? nikt nie powie nic na ten temat więcej ??
...
Napisał(a)
oxymetholone jest very andro i nadmiar progesteronu od tego srodka raczej Ci nie grozi
Zmieniony przez - miśkov w dniu 2005-04-22 19:28:20

Zmieniony przez - miśkov w dniu 2005-04-22 19:28:20
to be a masterpiece ...
sweet&hot honey honey
...
Napisał(a)
ee jeszcze gorsze połączenie niż wspomniany tren+dd

wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!