Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
578
mam 19 lat na siłowni ok. 3 lat z powodu skrecenia lewego padku i zwichniecia prawego zaliczyłem dłuzsza przerwe(1 rok) waze teraz 77 kg.
w szczycie wazyłem 83 kg.
moja ambicja jest wrócic na siłownie poniewaz sytuacja z moimi stawami bardzo sie poprawiła bule sa jescze odczuwalne ale w nie az tak zebym musiał sobie dalej odmawiac cwiczen
z tad moje pytanie i wielka prozba prosze o wypowiedzenie sie osób które stosowały lub stosuja kuracje deca + winstrol na temat jej
- skutecznosci
- wagi ktora mozna osiagnac (i jej jakosci)
- i jak to moze sie miec do moich baków (słayszałem ze pomocnie)
- i regulacja hormonowa jak skutecznie zapobiegac skutkom ubocznym
Prosze tez o rozpisanie zrozumiałym dla poczatkujacego (w tym gronie) jezykiem takiej własnie kuracji
jest to moja pierwsza kuracja wczesniej duzo odzywek typu mas czy kreatyna wszelkiego rodzaju
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
105649
Napisanych postów
376830
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1706694
deke bardzo dobrze wpływa na stawy smaruje je a vinko wysusza do deki potrzebny test bo możesz wyłapać deka dika i z bzykania nici ja bym poleciał na dece i testo trzymał dietke i tyle ew na koniec dodać vinko wtedy zakup jakiś kompleks na stawy i go bierz