Czy depilator elektryczny nadaje sie do depilowania okolic bikini i wzgórka łonowego?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Okolice bikini daję rade zrobić depilatorem ale reszty nie ma szans. Musisz sprawdzić sama.
...
Napisał(a)
Dokładnie, ból jest niesamowity, więc pozostaję przy tradycyjnych metodach
Ale to tylko moje zdanie.

...
Napisał(a)
Depilatorem? Powodzenia:/ Moim zdaniem najlepsze są kremy depilacyjne, przeznaczone specjalnie do wrażliwych okolic (mniej podrażniają)
...Only thing to do is jump over the moon...
...
Napisał(a)
przecież mówiłaś że nic nie golisz
cięższy temat,depilatorem powodzenia życze 

LET'S PLAY
...
Napisał(a)
Wzgórze łonowe depilujemy jedynie laserem ! Chyba nie chcesz, by Twoje przypominało pole na wiosne z kiełkującym zborzem ozimym. Temat wałkowany na forum - zobacz temat "nażryj się sogiem, którego od Wielebnego ..." w dziale uroda na 1 lub 2 stronie aktualnych postów.
Jak chcesz mogę Cię wprawnie poddepilować, za free !!!
Jak chcesz mogę Cię wprawnie poddepilować, za free !!!
...
Napisał(a)
Co mam robić gdy po goleniu bikini, wyskakują mi okropne czerwone krosty. Zbliża się lato, a ja nie będę mogła normalnie wyjść na plaże(kolejny rok z rzędu). POMÓŻCIE PROSZĘ
PS. Z góry dziękuje
PS. Z góry dziękuje
...
Napisał(a)
To niegol tam,tylko tak wepchnij zeby nic niewystawalo,i bedzie gitara. Oldschool to jest to

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!