mam 11 lat i 149 cm i waże około 55kg jak jest dieta odchudzająca z sportem chciałbym schudńąć z jakiejś 20 kg i to jak najszybciej bo byłem na zawodach biegających i zająłem 3 miejsce z 4 w szkole to też jestem zawsze ostatni i łatwo mnie dogonić wieć prosze o szybką odpowiedż
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie jedz chipsów, fast foodów, słodyczy, nie pij słodzonych kolorowych napojów. Ćwicz na zajęciach WF, zapisz się na SKS , graj z kumplami w piłkę i to wystarczy
...
Napisał(a)
20 przestań za dużo po prostu parę kilo zżuć diety nikt ci nie ułoży ułóż sobie zdrową wszystko znajdziesz w dziale odżywianie/odchudzanie +Aeroby+ćwiczenia na brzuch typu abs2/a6w
O.o
...
Napisał(a)
Xaftt - jedenastolatek sobie diety nie ułoży, trzeba podpowiadać zamiast jedynie odsyłać
żadnej specjalnej diety w tym wieku nie potrzeba "układać", trzeba zmienic nawyki żywieniowe, jak szynszylator napisał - najpierw wyrzucić najwieksze smieci. Jesc normalnie, ale bez czipsów, cukierków, sładkich napojów (zwłaszcza), nutelli, żelków, lizakow, hot-dogów, hamburgerów itp.
żadnej specjalnej diety w tym wieku nie potrzeba "układać", trzeba zmienic nawyki żywieniowe, jak szynszylator napisał - najpierw wyrzucić najwieksze smieci. Jesc normalnie, ale bez czipsów, cukierków, sładkich napojów (zwłaszcza), nutelli, żelków, lizakow, hot-dogów, hamburgerów itp.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!