Szacuny
0
Napisanych postów
85
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
626
Mam pytanie czy ta dieta jest dobra do cwiczeń?
Dokladnie to biegam 6-7km, gram 2-3h i jeszcze robie papki z brzuszkami ale to nie daje za duzych efektow i chciałbym wieedziec jaka dieta by była d tego najlepsza bo nie wiem czy ta kopenhadzka jest dobra
Szacuny
4
Napisanych postów
739
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
638
Ja ze swojego punktu widzenia powiem, ze nie jest tragiczna. Według mnie jest świetna jako poczatek innych diet, przestawienia się na inny tryb. Schudłam w sumie 4,5 kg, ale zmniejszyła mi się pojemność żoładka, apetyt, "smaki" na jakies produkty. I przede wszystkim uczucie głodu, które ostatnio mi dokuczało, zanikło.
Szacuny
1
Napisanych postów
42
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1122
Zacząłem od kopenhaskiej, ale ... chyba nie był to dobry pomysł...
teraz jestem już ponad 6 tyg na CKD i muszę powiedzieć, że na redukcję jest to dieta OK,
tylko nie licz na jakieś spektakularne spadki wagi, ale trzymając CKD systematycznie będziesz tracił fecik no chyba że jesteś faktycznie jakiś ewenement
<< ... Kolega doradzil mi jesc 0,5-1 kg orzeszkow solonych przed snem... >> Orzeszkom solonym mówimy stanowcze NIEEEEE
Szacuny
255
Napisanych postów
13305
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
45261
tylko nie ciągnij za długo CKD...albo może inaczej powiem nie schodz za nisko z kcal bo ta dieta nakręca i bedziesz chciał wiecej i wiecej schudnąć i źle sie skończy :] wiec uważaj
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2
mam pytanie cz przy tej diecie kopenhadzkiej mogę pić czerwoną herbatę z tego co wiem to ona też poprawia przemianę materi a ja piję ją codzienie oczywiście bez cukru