Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
138
witam.postanowilem przejsc sie do dietetyka z moim problemem ktorym sa lamblie.podczas pierwszej wizyty powiedzialem ,ze najwazniejsze dla mnie jest pozbyc sie tych lambli a dopiero pozniej silownia.
Dietetyk powiedzial mi,ze ulozy mi taka diete ,ze pozbede sie lambli ale i na silowni bede mial wyniki bo dieta bedzie bogata w bialko lecz chce wyeliminowac w mej diecie weglowodany.
chcialbym wiedziec co sadzicie o tym ,ze dietetyk chce wyeliminowac w mej diecie weglowodany?
a oprocz diety, na polecenie dietetyka bede pil 2 razy dziennie jakas magiczna mixture rozrabiana ze skladnikiem x, z woda i kwaskiem cytrynowym.po zlaczeniu tych 3 skladnikow przed wypiciem trzeba odczekac 3 minuty.podobno ten skladnik x jest taki mocny ,ze wystarcza 1 kropla skladnika x na 3 krople kw cytrynowego.czy wiecie moze co to za skladnik x ?
Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
138
a to dlatego,ze u lekarza juz bylem i to u nie jednego i za kazdym razem dostawalem inne leki.fakt udalo mi sie pozbyc lamblii ale tylko na jakis tydzien czasu bo znow wrocily.uwazam ,ze dieta ma tu znaczenie ogromne.
Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
138
a lekarz wypisze leki ktore jesli pomoga to nie na dlugo bo bez diety nie da rady sie wyzbyc tego robactwa a lekarze wypisujacy leki zgarniaja za pacjentow pieniadze i wycieczki do cieplych krajow od firm farmaceutycznych. pamietajcie dla farmaceutow zdrowy pacjent jest bezwartosciowy.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Masz trochę spaczony obraz służby zdrowia, ale namawiam Cię jednak do podjęcia antybiotykoterapii pod okiem lekarza (do której dietetyk wg. mojej wiedzy nie ma uprawnień) a odpowiednią dietę, potraktować wspomagająco do podstawowego leczenia w Twoim przypadku.
Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
138
dzieki za zainteresowanie sie tematem.zamierzam wybrac sie do dietetyka specjalisty ,ktorego poprosze zapytam co mysli na ten temat bo do tej mojej diety dietetyk dal mi duuuzo tluszczu.smalec slonina maslo itp i to duzooo.
Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
138
na tym filmiku znajdziesz fragment o farmaceutyce a dokladniej o znanej firmie farmaceutycznej bayer ktora wpuscila skazone leki do obrotu swiadomie zamiast je zutylizowac .bayer zarobil na tym grube pieniadze a ludzie ktorzy przyjmowali te leki pochorowali na powazne choroby (nowotwory)