Controloc tolek na zgage,nadkwasote i refluks,znaczaco zmniejsza wydzielanie kwasu solnego,czy zatem moze przezkadzac w przyswajaniu pozywienia i suplementów?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie jestem gastrologiem , jednak wydaje sie ze nie powinno to szkodzic a wrecz pomagac w trawieniu.
pozdr
mc
pozdr
mc
1
IHS TEAM
...
Napisał(a)
Nie przeszkadza. Poza tym ten kto przyjmuje Controloc zapewne tez otrzymał zalecenie przestrzegania lekkostrawnej diety!
The Show Must Go On
...
Napisał(a)
ja nie przestrzagam, bo po to biore controloc zeby jesc wszystko a i tak jem tylko 1 raz dziennie duzo na kolacje o 3 w nocy i waga nie spada,controloc tylko blokuje mi kwas a zółcia mam cały przewod pokarmowy zalany przez lamblie i zablokowane przewody zołciowe
1
...
Napisał(a)
muzykkrt odpowiednia dieta jest obowiązkowa
dzięki niej bedziesz mógl stopniowo zmniejszać dawkę leku lub brac ją "na żądanie"
co do przeciwskazań to jestem tego samego zdania co Marek
pozdrawiam
dzięki niej bedziesz mógl stopniowo zmniejszać dawkę leku lub brac ją "na żądanie"
co do przeciwskazań to jestem tego samego zdania co Marek
pozdrawiam
"Wszystkie rzeczy są trujące i nic nie jest bez trucizny,
Jedzenie i picie ponad miarę jest również trujące." - Paracelsus
http://www.sfd.pl/TŁUSZCZE-t369407.html
http://www.sfd.pl/JAJO-t429538.html
...
Napisał(a)
przeciez to prowokator, nie wiem czemu odpowiadacie na te wynaturzenia
Sounds Like A Melody
...
Napisał(a)
ta tez to jem, i tylko dieta lowcarb pozwoli na zmniejszenie leku,bo to wegle pobudzaja kwas solny,i trza je prawie do zera zmniejszyc a to koliduje z postepami na silowni ,natomiast lekarze kaza ograniczyc tluszcz do min,co ciekawe to wlasnie tluszcz blokuje wydzielanie kwasu solnego,kolejny dowod na to ze lekarze sa tepi
swoja droga zbytnie ograniczenie kwasu spowoduje niestrawnosc i przenikanie baktri i pasozytow ktore spozyte wraz z pokarmem normalnie gina w kwasie a jesli go brakuje...o tym w ulotce nie pisze
swoja droga zbytnie ograniczenie kwasu spowoduje niestrawnosc i przenikanie baktri i pasozytow ktore spozyte wraz z pokarmem normalnie gina w kwasie a jesli go brakuje...o tym w ulotce nie pisze
2
najlepszą sztuczką szatana było przekonać ,że nie istnieje...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!