Witam ... przymierzam się do rozpoczęcia cyklu i nie mam pomysłu na bulka ... czy ktoś mógłby mi pomóc znaleźć dobry bulk ? cena nie ma wielkiego znaczenia - ważne żeby składniki były dobrej jakości. Dodam jeszcze, że nie chce żeby w składzie była kreatyna :) Rozważam też kupno dobrego białka + carbo - więc jeżeli tutaj ktoś będzie miał jakieś pomysł to bardzo proszę o dobrą radę :) Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zdecydowana lepsza opcja to carbo+whey
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
j/flex bedziesz sam ustalal sobie proporcje
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
polecam Ostrovit WaxyMaize węglowodany oparte o skrobię woskowo-kukurydzianą do tego WPC 80 i mamy przyzwoity skład w rozsądnej cenie
...
Napisał(a)
prosiłbym w odpowiedzi od razu polecenie konkretnego produktu ;)
@rabarbar88 kurde... szczerze to jakoś nie mogę się przekonać do ostrovit'a ... uważasz, że mają suple godne polecenia ?
@rabarbar88 kurde... szczerze to jakoś nie mogę się przekonać do ostrovit'a ... uważasz, że mają suple godne polecenia ?
...
Napisał(a)
waxy tez trzeba uwaza, kwestia pory dnia w jakiej chcemy stosowac bulka
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Sonic87
tak bardzo dobre, może nie tak smaczne jak znacznie droższe odpowiedniki konkurencji ale skład/cena bardzo dobra
już jakiś czas wcinam wpc 80 do śniadania z płatkami owsianymi i jestem zadowolony

...
Napisał(a)
rabarbar88Sonic87
tak bardzo dobre, może nie tak smaczne jak znacznie droższe odpowiedniki konkurencji ale skład/cena bardzo dobra
już jakiś czas wcinam wpc 80 do śniadania z płatkami owsianymi i jestem zadowolony![]()
No właśnie ... po tym jak poleciłeś wpc 80 czytałem opinie na jego temat i jednak sporo ludzi narzeka na smak i pianę ... osobiście mogę sobie pozwolić na przeznaczenie większej ilości pieniędzy na odżywki więc wolałbym dołożyć, a jednak cieszyć się smakiem :D więc .... poleci ktoś coś smaczniejszego i dobrego ? :)
...
Napisał(a)
Ja tam dałbym dobre wpc + np.zmielone płatki owsiane czy rozgotowany ryż w zależności na jaka porę Ci on potrzebny, czy w ciagu dnia do picia czy po treningu, nic lepszego nie znajdziesz a jak nie jestes jakimś skrajnym ekto i nie masz większych problemów z dostarczeniem odpowiedniej ilości węgli to olał bym carbo i temu podobne
Zmieniony przez - wincol w dniu 2015-05-16 06:26:32
Zmieniony przez - wincol w dniu 2015-05-16 06:26:32
...
Napisał(a)
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
panowie więc może inaczej ... napisze między jakimi suplementami się zastanawiam, a Wy oceńcie które wg. Was są najlepsze.
Białka :
BSN Syntha-6
Scitec 100% Whey Isolate
Scitec Whey Protein Professional
Scitec Iso Great Zero Sugar
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard
Hi Tec Whey C-6
Sci-MX - Ultra Whey Protein
Vitalmax CFM Whey Protein Isolate 90
Olimp Pure Whey Isolate 95
Trec Isolate 100
bulki :
Olimp - Profi Mass
MHP - Up Your Mass
Trec - Hard Mass
Wiem, że sporo tych białek ale może ktoś któreś stosował z nich i mógłby śmiało polecić :) liczę na pomoc chłopaki :) pozdrawiam
Zmieniony przez - Sonic87 w dniu 2015-05-17 14:32:22
Białka :
BSN Syntha-6
Scitec 100% Whey Isolate
Scitec Whey Protein Professional
Scitec Iso Great Zero Sugar
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard
Hi Tec Whey C-6
Sci-MX - Ultra Whey Protein
Vitalmax CFM Whey Protein Isolate 90
Olimp Pure Whey Isolate 95
Trec Isolate 100
bulki :
Olimp - Profi Mass
MHP - Up Your Mass
Trec - Hard Mass
Wiem, że sporo tych białek ale może ktoś któreś stosował z nich i mógłby śmiało polecić :) liczę na pomoc chłopaki :) pozdrawiam
Zmieniony przez - Sonic87 w dniu 2015-05-17 14:32:22
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!