Szacuny
2
Napisanych postów
44
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
315
Boli mnie staw skokowy pod kostką. USG stwierdziło, że staw jest fizjologicznie zdrowy, lecz ból jest i się zwiększa. Ortopeda u którego się leczę ( pare kontuzji już miałem) powiedział, że to prawdopodobnie nerwobóle lub coś w tym stylu ( miałem operację rekonstrukcji więzadła skokowo strzałkowego w prawym stawie skokowym ( o nim mowa), podczas której została naruszona skóra, nerwy(mam słabsze czucie w palcach przez ponacinanie nerwów i pare innych)). Prowadzę aktywny tryb życia i chcę stać na twardym gruncie ( wiedzieć co się dokładnie dzieje i co robić). Jestem z Piastowa, ale mogę pojechać gdziekolwiek, dlatego pytam o Polske.
Szacuny
1
Napisanych postów
20
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
387
witam.dobry ortopeda to np.Arkadiusz Bielecki(ordynator oddzialu ortopedii i traumatologii ruchu w Rzeszowie w szpitalu wojewodzkim nr 2 ul.Lwowska).Oddzial ten zajmuje 2 albo 3 miejsce w Polsce i ma na prawde za***istych specjalistow w tej dziedzinie o czy moglem przekonac sie na wlasnej skorze a raczej kosciach:d numer do nich powinienes znalezs na stronce ich prywatnej kliniki bo takowa posiadaja pod Rzeszowem.wpisz w google:klinika im.Świetej Rodziny w Rudnej Małej a tam znajdziesz wszystko a jak nie to dzwon do recepcji tam otrzymasz namiary.pozdrawiam