Jest liderem w tym dzialeSzacuny
22959
Napisanych postów
11414
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
359542
olyaolya
Ja sie boje ze jak bede cwiczyc dalej, bede jeszcze bardziej nieproporcjonalna, meska
Niepotrzebnie, bo budowa mięśni u kobiet, to jest ciężki i czasochłonny proces. To nie działa tak, że po kilku miesiącach treningów nagle masz wielkie bicepsy i obwód uda jak zawodowy ciężarowiec. A do takich sylwetek jak wrzuciła Jurysdykcja to się dochodzi latami treningów, solidnej diety i przeważnie też wspomagania środkami dopingującymi.
Także to, że po 2 czy 3 miesiącach ćwiczeń urosły Ci nieproporcjonalnie duże mięśnie pośladków to raczej mało prawdopodobne. Tu, na forum, dziewczyny latami pracują nad tym, żeby zrobić krągły i fajnie wyglądający tyłek.
Szacuny
3
Napisanych postów
125
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3334
Dziewczyny, ale autorka mogła poczuć rosnące mięsnie po 2 miesiącach treningu, bo na poczatku tak jest, że rosną nawet na deficycie kalorycznym. Sama tak mam, choć mięśnie są raczej wyczuwalne w dotyku niż widoczne (wiem, że rosną, bo wyczuwam zaczątki mięśni, o których nie miałam pojęcia, że istnieją :) ). Może zbudowała troszkę mięśni dzięki ,, bonusowi dla początkujących '', ale za mało, żeby wypełnić miejsce po schodzącym tłuszczu, stąd te dołki.
Te zmiany w sylwetce, to jest efekt przejściowy, ja bym nie przerywała ćwiczeń, tylko czekała, aż sylwetka, przy dołożeniu odrobiny dobrych kalorii, zacznie się zmieniać na lepsze i mięśnie zaczną wypełniać te feralne miejsca. Ale ja początkująca jestem, może głupoty gadam...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Kłopot w tym, ze ja mam tendencje do muskularnych nog. A jestem obecnie chuda na tyle, ze jak dotkne mocniej w tym dolku to czuję kosc. Zastanawialam sie czy po 2 misiacach nicnierobienia miesien wroci do dawnej kondycji, ale nic takiego sie nie stalo. NIe podoba mi sie rozbudowana nieproprcjonalnie gora posladkow, to wlasnie ona oddziela dolek od reszty.
Taka pupa mi sie podoba, aleu mnie jest raczej nierealna, a zdj nr 2 to az dziwnie chude nogi, tak nawiasem
Szacuny
3
Napisanych postów
125
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3334
Ale mięsień nie może ci wrócić do dawnej postaci, bo go tam nie miałaś przed schudnięciem, miałaś tłuszcz. Wierzę, że teraz dotykasz i czujesz kość, bo zgubiłaś tłuszcz, a mięśnia jeszcze nie zbudowałaś na tyle, żeby wypełnił to miejsce teraz puste. Więc proste, że cwicz nadal, żeby tam ten mięsień zbudować nie mieć dołka.