Szacuny
3
Napisanych postów
235
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3167
Z góry przepraszam jak zamieściłem swój temat w złym dziale.
Od pewnego czasu jestem posiadaczem drążka naściennego. Mieszkam w bloku i chciałem zamontować ten sprzęt w pokoju. Pytałem się specjalisty co o tym sądzi, powiedział, że ściany niewytrzymaną mojego ciężaru (waga 63 kg)...
Co o tym myślicie? Ma ktoś zamontowany ten sam sprzęt w swoim pokoju?
Szacuny
20
Napisanych postów
1588
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
16577
ale to jest drążek nie w futrynę tylko na śruby w sufit ??
jak tak i mieszkasz w bloku to możesz się z***ać kup lepiej taki na futrynę, wymierz tylko jak szeroką masz futryne
pozdro
Gdzie jest Bóg, chyba na urlopie, na niego też mieli kartotekę w UOP-ie
Szacuny
2
Napisanych postów
32
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
385
Witaj
W swoim pokoju w bloku to tego nie mam ale na silce w suszarni mam taki sprzet ja waze 54kg,ale moj kolega wazy 85kg i ma juz to przez 2 lata i spokojnie wytrzmuje jego wage dodam ze jest zaczepiony na 10 srubach xD
Szacuny
3
Napisanych postów
235
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3167
chomson, tak na śruby :/
Kupiłem ten drążek za 140 zł i nie pomyślałem, że mogą nie wytrzymać ściany. Teraz leży w szafie i **** :/
Skusiłem się na ten bo można trenować więcej partii, a na takim do futryny to dupa ;/
[http://img262.imageshack.us/img262/1993/drazzp8.gif] rys. zapożyczony z aukcji, ale mam identyczny drążek naścienny.
Szacuny
3
Napisanych postów
235
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3167
Nie wiem czy mógłbym ruszyć ściany na wylot - chyba bym z tym drążkiem przez okno wyleciał =)
A tak na poważnie mógłbym go powiesić w piwnicy, ale tam jest trochę nisko i prędzej to bym sobie łeb rozpie***** :/