drga mi lewa powieka na wysokosci gornej czesci galki ocznej, tak juz od kilku dni, w sumie gdybym nie zapomnial ksiazeczki z domu to poszedlbym do okulisty ale zapomnialem ;), jakies pomysly?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie wiem, moze to jakas choroba oka, co tam moze byc nie tak, moze jakis miesien drga.. ale dlaczego ten?
...
Napisał(a)
to moze być przemęczenie, moze malo śpisz ??? moze brak magnezu..?
tez tak mialem z tydzien oko mi drgało i samo przestalo nie wiem co to jest :/ jeszcze wczesniej biceps mi sam drgał...
tez tak mialem z tydzien oko mi drgało i samo przestalo nie wiem co to jest :/ jeszcze wczesniej biceps mi sam drgał...
...
Napisał(a)
jak zaczelo mi drgac od razu dodalem magnez i potas tyle ze poki co to nic nie dalo, zdazalo mi sie ze drgal biceps czy naramienne ale nigdy powieka, dlatego pytam. Ilosc snu ok.
...
Napisał(a)
Miałam kiedyś podobny problem, powiedzieli mi, że to brak witamin głównie B2. Zaczęłam jakieś stosować. I teraz jest oki.
Carpe diem, quam minimum credula postero. :):):)
...
Napisał(a)
cos u mnie z tymi B jest nie tak, niedawno usta mi pekaly to po B przeszlo, odstawilem tabsy i teraz dalej to..
...
Napisał(a)
zdarza się.
może być na tle nerwowym, ale nie musi to być nerwica
sróbuj suplementacji magnezem.
może być na tle nerwowym, ale nie musi to być nerwica

sróbuj suplementacji magnezem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!