drganie powieki trwajace juz ponad 3 tyg
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Swego czasu w moim przypadku był to brak potasu. Kup aspargin, powinien pomóc.
...
Napisał(a)
prędzej braki magnezu, też to miałem, kup jakiś tani magnez i po kilku dniach przestanie drgać
...
Napisał(a)
"prędzej braki magnezu" Jest to wywołane przez zaburzenia elektrolitowe więc mi nie pisz przez co prędzej, a po drugie sprawdź skład aspargin'u.
...
Napisał(a)
Też tak miałem, wydawać by się mogło że to własnie brak magnezu, wiele osób tak sądzi i tak pomaga, mam przykład nawet w tej dyskusji: http://www.biomedical.pl/forum/problem-z-drganiem-miesni-pod-okiem-vt11444.html i jest to prawda oczywiście, bo najczęściej magnez odpowiada za takiego typu "problemy" ale u osób bardziej ćwiczących jest fakt, że własnie potas też może być przyczyną ;) u mnie okazało się że to właśnie Pan Potas i piszę to, żeby ludzie wiedzieli na przyszłość jak trafią żeby znaleźć odp na pytanie 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!