Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
13
Napisanych postów
721
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
12281
witam
mam takie pytanie czy osoby które brały stereydy zanotowały u siebie widoczny rozrost główy.W zycie wziłęm z 30 zast testosteronu i 7 deci i pare osób mówi mi ,że mam dużą głowe.Zreszta sam to widze kiedy jestem krótko obciety.Dobrze jest jak mam dłużesze włósy takie gdzies na 2-3 cm.
Mieliscie podobne przezycia?
Sa jakies metody zeby to cofnąć?
pozdrawiam
Szacuny
52
Napisanych postów
1166
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
11411
a tak na serio - to chyba wszyscy, co w nim piszą o tym wiedzą, ale dzięki za info jesteś niesamowity!
każdy z nas jest inny...
dlatego każdy powinien być traktowany indywidualnie...
w dopingu najważniejsza jest profilaktyka, by doping dawał to po co został stworzony, czyli radość, a nie szybszą śmierć
Szacuny
13
Napisanych postów
721
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
12281
zle mnie troche zrozumieliscie...
nie chodzi o to ze mam ekstremalnie duża głowę tylko poprostu zanim brałem koksy miałem mniejsza.Generalnie nikt z ludzi którzy wczesniej mnie nie znali nie mói ze mam dużą głowe.
Dodatkowo jeszcze dzis kumpel mi powidzial ze jakos ostatnio mi banika sie zmniejszył a co do mózgu to chyba najgorzej nie jest na tym tescie na tvn wyszlo mi 127 wiec chyba jak na 19 lat nie najgorzej
bling jezeli chodzi o rozmiar to moja głowa w porównaniu z twoja z tych fotek z grecji jest sporo mniejsza rozumiem ze troche wiecej koksu wzieles i to w sumie widac pozdrawiam
Szacuny
39
Napisanych postów
1631
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
24672
Witam.
Macpryw!!!Test IQ robiłeś przed programem czy po programie jak już znałeś wyniki .
Jeśli chodzi o głowe to nie dziwne rozwijasz się...!!!Przecież głowa nie będzie stała w miejscu a reszta będzie rosła nie sądzisz .Pozdro
Szacuny
13
Napisanych postów
721
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
12281
meta kolego drogi test robiłem przed podaniem wyników a ty,domyślam sie ze robiłes po podaniu?i jak wynik?masz satysfakcje
wiadomo ze głowa musi rosnąć ale jakos u wielu osób ten proceder nie jest zbyt widoczny a u mnie w czasie kiedy wazyłem pod 100 kg było to dość zauważalne ....
Szacuny
39
Napisanych postów
1631
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
24672
Witam.
To źle się domyślasz ....!!!Bo wcale go nie robiłem Jeśli jesteś dobry z matematyki to miałes duże IQ jeśli nie to Nie.
Więc co to za test...!!!A z tą głową to ci wyszło.Odrazu widać jaki z ciebie mądrala