Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
20
Ja mam Pit bull-a i jest ok. Wcześniej miałem meride przez 3 lata na której skakałem na chopach i jej niezajechałem !!! :) (ale mogło być to spowodowane moją lekką wgą) :)
Szacuny
7
Napisanych postów
8031
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
28851
duncon w 2005 w ogole nie zmienia geometrii amstaffa, na wakacje sam bede zmienial rame i kto wie moze sam wezme, 14-stka mi sie widzi i moze jakies malowanie ale z drugiej strony jest a-gang za te pieniadze i trzeba pomyslec
Szacuny
2
Napisanych postów
652
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4435
To polecalbym w taki przypadku rame Meridy model Matts Sport 500. Lepiej crossowe do takich wycieczek EDIT: Zaborek: widze, ze zmieniles zdanie co do 14
Szacuny
4
Napisanych postów
4473
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18798
A-gang ma troche zrypane katy moim zdaniem :) Z tanszych ram pasuja mi ballistiki.... z tych nieco drozszych sputnik trailstar suburban jest calkiem przyjemny ;]
" Życie jem jak Milkę ,
Bo wiem że jestem lśnieniem
I oka mgnieniem że będę wspomnieniem "
Szacuny
4
Napisanych postów
4473
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18798
Kwestia gustu.... Dla mnie ma za duzy kat glowki i trzeba tam wsadzic sporego amora zeby byly jakies znosne katy i sr supportu na odpowiedniej wysokosci. Chyba ze lubisz jezdzic na ramce z katem jak w crossowce ktora ma duze tendencje do ciagniecia na fronta lub gdy zalezy ci na zwrotnosci i masz problemy z dociazeniem przedniego kola (przy wiekszym kacie sily sie inaczej rozkladaja i przod jest bardziej dociazony.. latwiej skretny ale i bardziej nerwowy i trudniejszy do opanowania...;) Mysle ze z ballistikiem miales kontakt - jezeli nie moze bedziesz mial... dla mnie ramka mialaby idealne katy gdyby miala 3 cm nizej srodek supportu...(wtedy bylaby duplikatem dmr - sprawdzalem ;) co do milimetrow niemalze ;) )
A wracajac do a-ganga.. jezeli juz bedziesz ja kupowal 120 z przodu to minimum....
" Życie jem jak Milkę ,
Bo wiem że jestem lśnieniem
I oka mgnieniem że będę wspomnieniem "