Witam. Kilka dni temu dostałem niezłe lanie i pod jednym okiem mam limo a pod drugim jakąś dziwna opuchliznę. Czuja że pod skórą jest jakiś płyn. Smarowałem liotonem 1000, i AESCINEM i nic. Pomóżcie bo trzeba jakoś wyglądać na uczelni
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Przejdzie samo . Mogłeś od razu po akcji lodem obłożyć to by tego nie było .
...
Napisał(a)
właśnie nie mogłem bo trzymali mnie na policji i nie dali lodu. a teraz jeszcze przykładać lód czy już nie warto? i
...
Napisał(a)
Teraz już nic nie da okładanie lodem na limo ale możesz spróbować na opuchlizne . Na limo do 48 godzin po urazie zimne okłady potem ciepłe, żel z heparyną (np lioton) na zmianę z ketaprofenem w żelu (np. fastum) tylko uważaj żeby ci sie te żele do oka nie dostały
Zmieniony przez - Makaveli01 w dniu 2010-11-13 12:02:38
Zmieniony przez - Makaveli01 w dniu 2010-11-13 12:02:38
...
Napisał(a)
smaruję to liotonem i maścią z arnikową i jeszcze coś z estyną. Te limo mi nie przeszkadza ale opuchlizna jest denerwująca, ile będzie ona trzymać?
...
Napisał(a)
Tego to nie wiem ale okladaj ja lodem i powinno znikac z dnia na dzien coraz bardziej .
...
Napisał(a)
Okładaj lodem kolego i myśle że bedzie dobrze .
Ewentualnie jeszcze mozesz isc do apteki moze ci wymysla jakas masc na ta opuchlizne .
Zmieniony przez - Makaveli01 w dniu 2010-11-13 12:11:53
Ewentualnie jeszcze mozesz isc do apteki moze ci wymysla jakas masc na ta opuchlizne .
Zmieniony przez - Makaveli01 w dniu 2010-11-13 12:11:53
...
Napisał(a)
Ja robilem do póki mogłem i mi zeszło ale ja to robiłem od razu po urazie .
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!