Witam, wczoraj po "pasterce" było piwo+wódka mieszana miałem dziwne uczucie.. obudziłem się 4 nad ranem i biło mi bardzo szybko serce, było to drugi raz w moim życiu z 2 tygodnie temu było tak samo też mieszane piwo+wódka i obudziłem się 7 rano i mocne bicie serca... wczoraj trwało to dosłownie 3-4 minuty ponieważ mniej się przestraszyłem wziąłem kilka mocnych i długich oddechów i przeszło.. natomiast jest to bardzo niekomfortowe i nie wiem czemu tak reaguję na alkohol... nigdy tak nie było
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jaki z tego wniosek? Nie pij, tym bardziej po pasterce.Alkohol to trucizna i nie ma co się dziwić i jeszcze zmieszałeś różne alkohole.
...
Napisał(a)
Ja mam tak czesto po alkoholu, dlatego go unikam. Duzo ludzi ma przyspieszone tetno po alkoholu i na kacu, ciesz sie raczej niezostaniesz alkoholikiem bo zle znosisz trunki.
...
Napisał(a)
Dzięki, czas skończyć z tym całkowicie... na szczęście mam silną wolę i jak powiem ,że nie piję to nie piję.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Ćwiczenie 6 razy w tygodniu (jedna partia dziennie)
Następny temat