Szacuny
3
Napisanych postów
466
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3014
czy palenie e papierosa odbije się jakoś na masie i ćwiczeniach ?
słyszałem że nikotyna podnosi wydolność a skoro jest to e papieros to według mnie nie powinien w żaden sposób odbić się na zdrowiu, masie itd.
co o tym myślicie ?
Szacuny
0
Napisanych postów
658
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
7390
Nikotyna to trucizna. Używa się ją m. in. owadobójczo. Poczytaj w internecie o właściwościach nikotyny. Rzuć palenie i za zaoszczędzone pieniądze kup sobie jakąś odżywkę, lepiej ci to wyjdzie i nie oszukuj się ,że nikotyna to przyjaciel.
Szacuny
3
Napisanych postów
466
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3014
jabłka które kupujesz w sklepie były pryskane toksycznymi środkami na owady i nie da się ich w zupełności usunąć a producenci i tak nawet nie próbują tego robić a jesz je, żyjesz i nie narzekasz tak samo jest z wieloma innymi produktami chcę konkretne wypowiedzi doktorów najlepiej kilku dla jasności a nie opinie osób które się na tym nie znają kasa na e papierosa i odżywki to już mój problem o to się nie martw
Szacuny
80
Napisanych postów
9947
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
52544
Po cholerę spamujecie?
Palenie na masie odbić się, nie odbije. Na ćwiczeniach i wydolności - już może. Chociaż nie wiem, jak wygląda kwestia e-papierosów, bo nie leżą w kręgu moich zainteresowań - więc też ciężko mi sie do tego odnieść.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Szacuny
2
Napisanych postów
62
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1512
Po sobie wiem ze po przejsciu ze zwyklych na elektryczne latwiej masa idzie ale tez troche zalewa.
Ale tez wiele osob nie zauwazylo zmian poza lepsza wydolnoscia i ogolnie samym zdrowiem.
Zmieniony przez - michoHGJLB w dniu 2013-01-01 22:13:08
Szacuny
3
Napisanych postów
466
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3014
ile ty masz lat 6? wiesz co to są badania i opinie lekarski ? bo są takie rzeczy i jak chciałem również w tym temacie dostać do nich dostęp bo nie mogę znaleźć ale to chyba było zbyt inteligentne rozumowanie sorki PiotrG