Witam, czuje u siebie objawy lekkiego zakwaszenia, przemęczenie wory pod oczami, sucha skóra, krosty na twarzy... jestem na diecie low carb i mam 2.7-3g białka na kg/mc. Do każdego posiłku jem około 200g warzyw, ale to chyba nie wystarcza. Czy mogę wrzucić elminacid i brać go całą dietę ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- BLOG-PORADY-WSKAZÓWKI... na temat żylaków i sposobu ich leczenia zapobiegania
- Automasaż w celu pielęgnacji, profilaktyki, kosmetyki <------------
- W jakich dawkach stosować ekstrakt imbiru w kapsułkach, w celu zapobiegania chorobie lokomocyjnej?
- inny środek zamiast izoteku w celu zapobiegania powstawania ponownie syfom na ciele
- eliminacid
- Niefarmakologiczne sposoby zapobiegania infekcji
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ale po co aż tyle białka zjadasz? To zdecydowanie za dużo. Zmniejsz ilość białka minimum do 2g na kg/mc, a na najlepiej do 1,5 g i powinieneś odczuć poprawę zdrowia. Elminacid możesz dorzucić do diety,jednak lepiej jakbyś zmniejszył ilość białka w diecie.
...
Napisał(a)
w celu redukcji. nie chce duzo wegli dawac, bo mnie zalewają dlatego podbijam białko i tłuszcze.
...
Napisał(a)
To musisz trochę swoją dietę zmodyfikować, aby nie zakwaszać organizmu.
1
...
Napisał(a)
ciężko na low carbie kalorie podbić. Okej postaram się zejść z tego białka i dorzucic tłuszczy i ten eliminacid
...
Napisał(a)
Tylko nie ograniczaj za bardzo węglowodanów złożonych. Odchudzanie dodatkowo możesz wspomóc kapsaicyną uzyskaną z papryczki chili, która ma również inne cenne właściwości. W tym filmiku masz dokładną instrukcję
1
...
Napisał(a)
za bardzo tzn ? węgle dostarczam z warzyw i w posilkach okolotreningowych 30-50g ryzu/kaszy etc do posilku. nie jest za mało ?
a co do kapsaicyny to czy dodajesz to do czegos czy po prostu wypijasz ? i czy nie pali w gardle ?
Zmieniony przez - erykk375 w dniu 2016-02-20 13:19:17
a co do kapsaicyny to czy dodajesz to do czegos czy po prostu wypijasz ? i czy nie pali w gardle ?
Zmieniony przez - erykk375 w dniu 2016-02-20 13:19:17
...
Napisał(a)
Najlepiej jakbyś w dziale odżywianie się spytał czy wystarczającą ilość węglowodanów dostarczasz. Co do kapsaicyny to pali w gardle ale jest to znośne. Piję 1 łyżeczkę po posiłku. Dodatkowo kapsaicyna według przeprowadzonych badań ma działanie anaboliczne- https://www.sfd.pl/KAPSAICYNA__a_masa-t917113.html
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!